Housenet

100 Doosjes

Door 19 juni 2013april 2nd, 2020No Comments

In de afgelopen maanden kozen al meer dan 100 makelaars voor een Housenet 3 website. Fantastisch nieuws en bedankt daarvoor. Vorige week zijn we begonnen met het versturen van een ‘dank-je-wel’ cadeau.

Als je een website besteld krijg je daar niets tastbaars bij. Hij staat namelijk online, je kunt je website niet vasthouden, hoe mooi hij ook is. Dat vonden we bij Wazzup niet leuk. Dus hebben we het nuttige en het aangename verenigd. Iedere makelaar die een Housenet 3 website bestelt krijgt van ons een (wel heel mooi) doosje met daarin informatie over het bouwen van zijn/haar website en over de belangrijkste functies van Housenet 3. En ook een klein en handig cadeau :-). Vorige week hebben we de eerste 100 cadeau’s mogen versturen en we hopen dat jullie er blij mee zijn!