Kolibri

Venum en NVM tekenen Tiara aansluitovereenkomst

Door 10 juli 2013augustus 7th, 2019No Comments

Venum en NVM hebben deze week de Tiara aansluitovereenkomst getekend. Met het tekenen van de overeenkomst kan Venum haar CRM software gaan koppelen aan de NVM database Tiara om het uitwisselen van aanbod onder NVM makelaars via Venum mogelijk te maken.

‘Dit is een belangrijke stap voor Venum in Nederland’ zegt CEO Gerben Nijmeijer van Wazzup, het moederbedrijf van Venum. ‘De leden van de NVM vertegenwoordigen aan aanzienlijk aandeel van de markt in Nederland. Een deel dat we tot op heden niet met onze vooruitstrevende software konden bedienen. We gaan nu werken aan de technische invulling van de koppeling met Tiara en we verwachten direct na de zomer onze software te kunnen gaan aanbieden aan NVM makelaars. Daarmee willen we onze positie op de Nederlandse markt versterken, terwijl we tegelijkertijd hard werken aan onze groei in een aantal andere Europese landen’.