Kolibri

Nieuwe mediapartner voor Venum; Huisnet.nl

Door 12 november 2013augustus 7th, 2019No Comments

Huisnet.nl

Op huisnet.nl wordt geen onderscheid gemaakt tussen individuele makelaars, makelaarsverenigingen en particuliere verkopers, de woningselectie is puur gebaseerd op de gegeven zoekcriteria. De presentatie van het aanbod is duidelijk en aantrekkelijk, zonder irrelevante reclame.

Initiatiefnemers

Huisnet.nl is een initiatief van de Belgische Olivier de Clercq en Nelson Dheedene, beide gefascineerd door de vastgoedmarkt. Het idee ontstond tijdens het verkopen van het appartement van Oliviers Nederlandse grootvader. Geen eenvoudige klus, bij gebrek aan een onpartijdige, transparante en gebruiksvriendelijke Nederlandse website om het appartement op aan te bieden. Olivier en Nelson besloten toen huisnet.nl te beginnen.

Hoe werkt het?

Uw aanbod wordt vanaf nu automatisch geplaatst. Als u dat niet wilt kunt u de koppeling deactiveren. In Venum gaat u naar EXTRA -> INSTELLINGEN -> MEDIAPARTNERS. U zoekt Huisnet op. Daar kunt u aangeven of u handmatig per object wilt doorsturen, of u dat automatisch wilt laten gebeuren en u kunt de koppeling hier deactiveren.