Geen onderdeel van een categorie

Wazzup tekent overeenkomst Baltische staten

Door 20 juni 2014augustus 7th, 2019No Comments

Wazzup heeft aangekondigd dat het een licentieovereenkomst met City24 heeft gesloten. De overeenkomst zal leiden tot de verkoop van Wazzup’s producten Housenet en Venum in de landen Estland, Letland en Litouwen door City24.

City24 is het best bezochte woningportaal in de Baltische landen. City24 werd opgericht in 2000 en werd in 2005 onderdeel van het beursgenoteerde Finse mediaconcern Alma Media. Met het aanbieden van de geavanceerde software voor makelaars van Wazzup, wil het concern de dienstverlening aan haar makelaars verdiepen.

“We zijn enorm blij met deze overeenkomst en met deze partner”, zegt Gerben Nijmeijer, CEO van Wazzup. “City24 is een mooi en innovatief bedrijf waarbij we ons zowel qua techniek als qua cultuur thuis voelen. We gaan samen hard werken aan het verhogen van de professionaliteit en het bevorderen van de samenwerking tussen makelaars in de Baltische staten.”

In Nederland maken meer dan 1300 makelaars gebruik van de software van Wazzup. In 2013 begon Wazzup met het verkopen van haar software in Oostenrijk en begin 2014 kwam daar Georgië bij.

Wazzup werd in 2011 verkozen tot op twee na meest veelbelovende softwarebedrijf van Europa.