Geen onderdeel van een categorieHousenetSupport HousenetWazzup

Reeks vernieuwingen voor Housenet

Door 4 maart 2016augustus 7th, 2019No Comments
Websites voor makelaars

Sinds vandaag zijn alle Housenet websites uitgerust met een nieuwe feature waarmee het voor bezoekers van de sites makkelijker wordt om eerder bekeken aanbod snel terug te vinden.

Met het Housenet website-systeem kunnen makelaars hun eigen website maken en onderhouden. Housenet ondersteunt meer dan 1000 websites in vier landen en heeft iedere maand meer dan 2 miljoen unieke bezoekers die samen 20 miljoen pagina’s bekijken. De nieuwe feature zorgt ervoor dat van een bezoeker die de website van een makelaar bezoekt het laatst bekeken aanbod automatisch wordt onthouden.

Kevin2

Kevin van Leuteren

Bij een volgend bezoek kan hij of zij dan met één druk op de knop het eerder bekeken aanbod direct tevoorschijn toveren. Er hoeft niet opnieuw te worden gezocht en dat is puur gebruiksgemak.

Gebruiksgemak is niet het enige doel van de nieuwe functie vertelt Kevin van Leuteren, hoofd design bij Housenet: “Door de manier waarop we de nieuwe functie hebben ontworpen worden bezoekers ook uitgenodigd om een account te maken op de website van de makelaar. Doel daarvan is om om via de website nog meer in contact te komen met consumenten en daarmee de conversie te verhogen.”

Makelaars die gebruik maken van Housenet (3) hoeven niets te doen om de nieuwe functie te activeren, hij staat sinds gisteren live voor iedereen. “Het stopt hier overigens niet mee” vertelt Kevin: “in de komende weken brengen we RSS nieuws feeds in Housenet websites live, introduceren we een integratie met HelpMee en Insocial en krijgen onze makelaar de functie sticky nieuws. Genoeg om naar uit te kijken”.

 

 

Leave a Reply