KolibriSupport KolibriWazzup

CTO blog over de agenda, mediakoppelingen, parkeren en meer

Door 8 september 2016augustus 7th, 2019No Comments

Ons team heeft in de afgelopen tijd een serie verbeteringen en vernieuwingen doorgevoerd in Venum en Housenet. Wat we aan Housenet hebben gedaan vertel ik binnenkort, in deze blog gaat het om Venum. We hebben hard gewerkt aan ideeen die we van jullie, de gebruikers, doorkregen. Bedankt daarvoor! We vertrouwen erop dat jullie blij zijn met deze nieuwe features.

De agenda
In bijna iedere release die we doen zitten aanpassingen aan de agenda, zo ook nu. Je kan nu bijvoorbeeld standaardtijden voor afspraken instellen (Ga naar: Mijn Venum -> Instellingen ->Agenda). Daar kan je ook instellen welke afspraken moeten worden bevestigd én we hebben ervoor gezorgd dat in de agenda direct zichtbaar is welke afspraken nog bevestigd moeten worden.  Je kan nu afspraken filteren op categorie (bijvoorbeeld om alleen de bezichtigingen voor de komende maand te zien) en we hebben waardebepalingen die je nog moet opvolgen toegevoegd aan Venum vandaag (dan kan je het niet vergeten :-)). Tenslotte hebben we ervoor gezorgd dat je in iVenum voortaan afspraaktijden beter kan zien. Is dit allemaal abracadabra voor je? Dan adviseer ik je om eens een Venum webinar te volgen. Daar leer je in 90 minuten alles over de mogelijkheden van Venum.

Twee nieuwe mediapartners
We vinden dat je vanuit Venum eenvoudig gegevens moet kunnen delen met anderen. Daarom voegen we regelmatig mediapartners toe waarnaar je aanbod kunt delen. Of je dat doet bepaal je natuurlijk zelf (hier staat hoe het werkt). Er zijn nu twee nieuwe mediapartners beschikbaar in Venum, Vastgoed van het land en Kamernet. De eerste is een gespecialiseerde website voor agrarisch en landelijk wonen aanbod. Op Kamernet worden kamers en appartementen aangeboden. Twee niche portalen dus, waarmee je vanaf vandaag indien gewenst kan koppelen.

Parkeren en tonen op Funda
Er is veel te doen over Funda. Mijn collega en CEO Gerben schreef daarover recent een blog die zeer het lezen waard is. Wij zorgen er voor dat ieder veld dat beschikbaar is op Funda in Venum kan worden ingevoerd. We misten daar een specifiek veld, faciliteiten bij parkeergelegenheid. Die hebben we toegevoegd. Ook zie je het nieuwe veld ‘Verbergen op Funda’. Daarmee kan je instellen of een pand zichtbaar wordt op Funda en vanaf welke datum.

Zoekprofielen en matchmail
Een zoekprofiel in Venum gaf je de mogelijkheid om te zoeken op locatie (en natuurlijk op allerlei kenmerken). Voor wat betreft die locatie had je de opties plaats, wijk, straat, postcode of postcode reeksen. Dat hebben we nu in meervoud mogelijk gemaakt. Dus binnen binnen één zoekopdracht zoeken op plaatsen, wijken, stra(a)ten, postcodes.

Het wordt nu even stil, we werken aan iets bijzonders
De komende maanden zijn ik en mijn team bezig met een ontzettend gaaf project. We stoppen alle ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan, al jullie en onze ideeen, alle energie en passie in een revolutionaire nieuwe versie van Venum. Over een paar maanden mag ik daarvan iets laten zien, tot die tijd houden we de ontwikkelingen geheim. Je kan je al wel opgeven om bij de pre-release aanwezig te zijn, er zijn daarvoor 50 VIP kaarten te vergeven.

Heb je op/aanmerkingen,, een idee voor een gave functie of wil je een keer met mij om tafel om te praten over software voor makelaars? Heel graag. Mijn e-mailadres staat hieronder.

Ir. Ronald Evers
CTO Wazzup software (ronald@wazzupsoftware.com)

Leave a Reply