HousenetKolibriWazzup

Persbericht: Wazzup haalt investering binnen

Door 13 september 2016augustus 7th, 2019No Comments

logo_wazzup

 

 

Wazzup haalt investering binnen

QP IT investeert in Wazzup’s SaaS software voor makelaars.

Arnhem, 12 september 2016

Softwarebedrijf Wazzup (www.wazzupsoftware.com) heeft met succes een volgende stap gezet in het uitvoeren van haar ambitieuze groeiplannen door het sluiten van een investeringsronde. In Nederland is Wazzup een leidend software platform voor makelaars. De door QP IT, onderdeel van investeringsmaatschappij Quadrum Capital (www.quadrum-capital.nl), gerealiseerde injectie wordt door Wazzup gebruikt om haar activiteiten in Nederland te intensiveren én om uit te groeien tot een toonaangevende speler in Europa. Naast kapitaal heeft Wazzup belangrijke kennis en netwerk in huis gehaald op het gebied van internationalisering, strategievorming en uitvoering.

Over Wazzup
Het is één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven: verhuizen. Een huis kopen of huren. Een kantoor kopen of huren. Soms is de aanleiding leuk; bij het kopen van een eerste huis. Soms niet, bij een scheiding of als er iemand overlijdt. Altijd is het een ingrijpend proces. Hierbij helpt Wazzup door het dagelijkse werk van makelaars makkelijker te maken met fantastische CRM software en uitstekende websites. Meer dan 1800 makelaarskantoren in vijf landen werken met Wazzup’s software. Iedere maand bezoeken miljoenen consumenten de websites die Wazzup ontwikkeld en optimaliseert voor haar gebruikers.

Wazzup Amsterdam
Wazzup zal binnenkort een vestiging openen in Amsterdam.  CTO Ronald Evers zegt daarover: “We zien een directe binding met makelaars en hun business als essentieel om onze positie in de Randstad te versterken en uit te breiden. Daarnaast zal een kantoor in Amsterdam helpen bij het aantrekken van talent. En tenslotte willen we, vanwege onze internationale plannen, in de directe nabijheid van Schiphol zitten”. Vanuit de kantoren in Arnhem (HQ) en Amsterdam zal de komende maanden gewerkt worden aan een revolutionaire nieuwe versie van Wazzup’s software die begin 2017 in Nederland en daarna in andere Europese landen zal worden uitgerold.

Baese
QP IT en de aan haar gelieerde management organisatie Baese (www.baese.nl) zullen in de toekomst betrokken blijven als klankbord en adviseur op strategisch, financieel en operationeel gebied.

Contact met de media
Contactpersoon Wazzup: Gerben Nijmeijer (CEO), +31 65 18 22 855, gerben@wazzupsoftware.com
Contactpersoon Baese: Marcel van der Wal, m.vanderwal@baese.nl

Het bijgevoegde logo mag rechtenvrij worden gebruikt.

Leave a Reply