Beste lezer,

Ik ben zowel bedroefd als opgewonden bij het schrijven van deze blog waarin ik aankondig dat ik Wazzup per 1 januari aanstaande ga verlaten. Vanaf die datum zal Ronald mijn job als CEO overnemen, ondersteund door een fantastisch team.

De droefenis komt voort uit het feit dat ik een fantastische organisatie met prachtige mensen ga verlaten. Sinds ik Wazzup in 2001 ben begonnen is het een reis geweest vol veranderingen en transformaties. Samen hebben we een bedrijfje met twee werknemers en één klant dat websites maakte getransformeerd naar de meest innovatieve software ontwikkelaar voor makelaars met duizenden gebruikers in heel Nederland en ver daarbuiten. Dat was allemaal niet gelukt zonder een te gek team en heel veel loyale gebruikers. Ik ben er enorm trots op dat er nu een bedrijf staat dat iedere dag opnieuw op zoek is naar manieren om waarde te creëren voor onze makelaars en hun klanten.

Mijn opwinding komt voort uit de toekomst van Wazzup. Het Kolibri platform is klaar voor verdere groei en succes. Tientallen partners verbinden zich aan de Kolibri App Xchange waarmee Kolibri nog krachtiger en completer wordt. Ons salesteam is gretig. Ons supportteam gemotiveerd tot op het bot en binnen alle disciplines van ons development team is zoveel talent aanwezig dat de toekomst er niet anders dan rooskleurig kan uitzien. Ronald is op de achtergrond al jaren mede verantwoordelijk voor Wazzup en stond aan de wieg van al onze software ontwikkelingen. Zijn enthousiasme en professionaliteit zullen Wazzup de komende jaren vooruit stuwen.

Mijn enorme dank gaat uit naar ons team en naar onze gebruikers die de jaren dat ik aan Wazzup leiding heb mogen geven tot een fantastisch feest hebben gemaakt.  Het is een eer geweest om onderdeel uit te hebben mogen maken van zo’n buitengewone organisatie.

Albert Einstein zei: “Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven.” Wat er in mijn toekomst ligt zal ik jullie te zijner tijd zeker laten weten.

Met vriendelijke groet,

Gerben Nijmeijer
CEO Wazzup software