Release notes

Release notes: week 48

Door 3 december 2018augustus 7th, 2019No Comments

Push notificaties in de Kolibri app.

Op 13 november lanceerden we de Kolibri App voor makelaars. We hebben daar ontzettend veel positieve reacties op mogen ontvangen. We hebben nu nog wat moois toegevoegd aan de app; push notificaties. Push notificaties zijn de meldingen op je telefoon die je ontvangt, zelfs wanneer je telefoon in je broekzak of je tas zit en je de Kolibri app gesloten hebt.

Wanneer je de app update ontvang je push notificaties over taak en afspraak herinneringen, op de momenten die je hebt ingesteld in Kolibri. Wanneer je de push notificatie opent ga je direct naar de betreffende taak of afspraak.

 

Nieuwe Features
  • AppXchange partners hebben nu meer vrijheid in de notificaties die ze kunnen sturen naar Kolibri gebruikers.
Joey

Joey

Product Manager