Door Joey van Boxel, Product Manager bij Wazzup

Toen we de e-mailfunctionaliteit in Kolibri lanceerden stelden jullie, de gebruikers van Kolibri, ons twee vragen: 1) Kunnen we een eigen handtekening instellen? 2) Kunnen we e-mail templates maken zodat we veel tijd kunnen besparen? Vanaf vandaag kan dat.

Nette mails, met handtekening

Wanneer je mailt vanuit Kolibri wil je natuurlijk dat je e-mails er netjes uit zien. En je wilt ook dat de e-mails van je collega’s er net zo netjes uit zien. Met de e-mail handtekeningen in Kolibri maak je dat mogelijk.

Iedereen dezelfde handtekening door mergevelden

Het instellen van een e-mail handtekening hoef je maar 1 keer te doen. Door slim gebruik te maken van mergevelden, stukjes tekst die automatisch gevuld worden wanneer je een e-mail schrijft, maak je 1 generieke handtekening die je als standaard in kunt stellen voor al je collega’s. Ook wanneer er een nieuwe collega bij komt staat de handtekening al klaar.

Dezelfde handtekening die je nu gebruikt in Outlook

Je kunt je handtekening precies maken zoals deze nu is in de e-mail applicatie die je nog gebruikt, of gebruikte. Zo stap je in een handomdraai over van Outlook naar Kolibri Mail, zonder dat je relaties daar wat van merken.

Zelf aan de slag met e-mail handtekeningen in Kolibri

Ga zelf aan de slag met het instellen van je e-mail handtekening in Kolibri. We hebben daar een handige handleiding voor geschreven. Die lees je hier. Heb je hulp nodig bij het instellen van je e-mail handtekening in Kolibri? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Tijd besparen met e-mail templates

Als makelaar stuur je regelmatig e-mails waarvoor je een vast stramien hanteert. Denk daarbij aan het sturen van een bedankje voor een bezichtiging, een opvolging van een intake gesprek of iemand laten weten dat een opdracht niet meer beschikbaar is. Je kunt bij het maken van deze e-mails nu veel tijd besparen door het gebruik van e-mail templates.

E-mail templates voor het hele kantoor

Net als met e-mail handtekeningen kun je templates instellen voor het hele kantoor. Zo hanteert iedereen binnen je kantoor dezelfde communicatiestijl.

Tijd besparen met mergevelden

Ook bij e-mail templates hebben we mergevelden toegevoegd. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk de voor en achternaam van de gekoppelde relatie, of het adres van de gekoppelde opdracht gebruiken. Wanneer je de e-mail maakt worden de velden automatisch gevuld.

Zelf aan de slag met e-mail templates in Kolibri

Ook voor e-mail templates hebben we een handleiding geschreven. Die lees je hier. Kom je er niet uit? We helpen je graag met het instellen van je e-mail templates in Kolibri.

Joey

Joey

Product Manager

Leave a Reply