BlogRelease notes

Release notes: week 11

Door 18 maart 2019augustus 7th, 2019No Comments
Privacybeleid Housenet accepteren

Verbeterde privacy in Housenet

We hebben een aanpassing gedaan aan Housenet om de privacy van jouw bezoekers beter te bewaken. Wanneer bezoekers nu informatie willen achterlaten of een account willen aanmaken moeten ze aangeven dat ze akkoord gaan met je privacybeleid. Achterlaten van gegevens (waar gebruikers moeten aangeven dat ze akkoord gaan met je privacybeleid) kan op verschillende plekken:

  • Bij panden onder ‘plan een bezichtiging’
  • Bij panden onder ‘Neem contact met mij op’
  • Bij het algemene contactformulier
  • Bij het maken van een account of zoekprofiel

Je kunt er voor kiezen om het woord ‘privacybeleid’ te laten linken naar je privacybeleid op je website. Wil je dat graag? Neem dan even contact op met support@wazzupsoftware.com. Stuur ons het linkje naar je privacy beleid, dan koppelen wij ‘m graag voor je.

Joey

Joey

Product Manager