Als je me het afgelopen jaar hebt gesproken dan weet je dat ik ontzettend heb uitgekeken naar dit moment; de release van de Kolibri AppXchange. Ik wil je er zó graag alles over vertellen,  maar ik heb nog veel liever dat je zometeen zelf aan de slag gaat met de Kolibri AppXchange dus ik ga het kort houden. In deze blog:

  1. Wat is de AppXchange
  2. Hoe werkt het?
  3. Even voorstellen aan…

Wat is de Kolibri AppXchange?

De Kolibri AppXchange is wat de App Store is voor je iPhone (of Google Play is voor je Android telefoon). De Kolibri AppXchange is een online winkel waarin je allerlei applicaties van derden kunt aanzetten die Kolibri nóg krachtiger maken.

Je iPhone en Android telefoon werken fantastisch wanneer je ze voor het eerst gebruikt. Apple en Google hebben hebben veel tijd besteed aan het maken van een perfecte basis. Bellen, SMSen en internetten gaat allemaal lekker maar je merkt al snel dat je meer wil . Dus je gaat naar de App Store of Google Play en download die app die doet wat jij wil. Seconden later kan jij aan de slag met jouw nieuwe app.

Dat kun je vanaf vandaag ook in Kolibri.

Hoe de Kolibri AppXchange werkt

Omdat de AppXchange zo veel lijkt op de AppStore of Google Play werkt het aanzetten van integraties best intuitief. Je kunt er zelf in rondklikken door in het Kolibri menu te kiezen voor ? AppXchange.

Leigh van onze support-afdeling heeft een video opgenomen en een artikel geschreven, mocht je het eerst een keer in actie willen zien.

Lees hier hoe de Kolibri AppXchange werkt

 

Ik wil je graag even voorstellen aan…

de allereerste AppXchange partners. We hebben met veel plezier samengewerkt om hun apps aan Kolibri te laten koppelen. Ik wil ze hier kort introduceren, maar je kunt altijd meer lezen en de apps in actie zien in de Kolibri AppXchange.

DeMakelaarsApp

Met de makelaarsapp kun je altijd en overal je klanten een update sturen. Je zet alles eenvoudig en snel in de app! Bezichtigings-aanvragen, biedingen en andere vragen en opmerkingen ziet jouw klant direct op zijn telefoon door middel van een pushbericht.

Forms for Kolibri

Forms for Kolibri maakt ieder formulier dat je als makelaar gebruikt digitaal en koppelt ze aan Kolibri. Onder andere het inspecteren van zowel koop- als huurpanden doe je op je smartphone alle gegevens worden direct in Kolibri aan het bijbehorende pand en aan de bijbehorende relaties gekoppeld.

Linkd

Gemakkelijk en professioneel uw woningen inspecteren en direct de nieuwe bewoners ontzorgen. Indien een nieuwe bewoner nog geen nutsvoorzieningen heeft geregeld, kan dit alsnog. U kunt via de inspectie app alle aansluitingen faciliteren. Dit is een extra service voor uw klant en levert u een mooie bijverdienste op.

Panas

Telefonie in de cloud met de communicatie specialist voor de makelaardij, Panas. Met de Panas VOIP-integratie zie je in Kolibri wie er belt, heb je alle relatiegegevens bij de hand en kun je makkelijk belnotities maken.

Zogedaan

Daan is jouw digitale verkoopmedewerker die 24/7 bereikbaar is en weet waar de consument hulp bij nodig heeft. Op een ludieke wijze helpt Daan de verkoper met het optimaal aanbieden van zijn woning. Per stap kiest de verkoper of hij deze zelf wilt invullen of daarbij gebruik wilt maken van de diensten die jij on- en offline aanbiedt. Zo ben je in staat om altijd het contact met je opdrachtgever te behouden en kun je hem optimaal bijstaan bij alles wat hij niet zelf kan. De verkoper kan dus kiezen wat hij zelf wilt doen en de rest is Zogedaan!

Je mag nu zelf beginnen

Ik wil je niet langer op deze pagina houden. Ik zou het heel erg leuk vinden als je nu in Kolibri naar de AppXchange gaat om daar je eerste app aan te zetten. Nog een keer lezen hoe? Dat kan hier.

We zijn ook ontzettend benieuwd naar wat je van de AppXchange vindt. Heb je goede ideeën of kunnen we je ergens anders mee helpen? Stuur dan een berichtje naar support@kolibri.software of bel naar 026 20 20 116. Veel plezier!