Blog

Release notes week 19: Gratis Funda Desk App en meer.

Door 13 mei 2019augustus 7th, 2019No Comments
Funda Desk logo

Gratis Funda Desk AppXchange app

Eerder deze week schreef ik er al een bericht over maar ik wil de mooie gratis Funda Desk AppXchange app in Kolibri nogmaals benoemen. Nog even in het kort: zet de gratis Funda Desk AppXchange app in Kolibri aan en ontvang reacties op jouw aanbod en Funda rechtstreeks in het notificatiecentrum van Kolibri; gekoppeld aan de juiste opdracht. Meer weten? Lees hier mijn blog.

Bestandsnamen bij Foto’s

Bestandsnamen in foto's in Kolibri

Een kleine verbetering, maar wel ontzettend handig wanneer je foto’s bij opdrachten in de juiste volgorde probeert te zetten.

Updates
  • We hebben een verbetering aangebracht aan het koppelen van opdrachten en relaties aan e-mails. Wanneer je nu zelf een opdracht koppelt worden de aan dat object gekoppelde verkopers of verhuurders aan de mail gekoppeld.
  • We hebben een verbetering aangebracht in het registreren van erfpacht bij opdrachten, waardoor eeuwigdurend erfpacht nu makkelijker is in te vullen.
  • De knop ‘dupliceren als koop’ (bij koopopdrachten) en ‘dupliceren als huur’ (bij huuropdrachten) is nu altijd zichtbaar, waardoor het duidelijk is dat je deze opdracht kunt dupliceren.
Joey

Joey

Product Manager