Blog

Release notes week 21: Een mooie reeks aan verbeteringen

Door 28 mei 2019augustus 6th, 2019No Comments

Wekelijks schrijf ik over de kleine en grote verbeteringen die we doen aan Kolibri. We noemen dat zelf ‘dingen waar gebruikers blij van worden’. Ook deze week mag ik weer een mooie reeks dingen waar jullie blij van worden delen.

Woonruimte aangeven in Kolibri

Woonruimte aangeven bij bedrijfsobjecten

Niet de grootste wijziging, maar wel iets waar regelmatig naar gevraagd werd. Het is nu mogelijk om bij bedrijfsobjecten aan te geven dat er woonruimte aanwezig is. Dat wordt ook doorgestuurd naar Funda. Eerder kon je al bij woonobjecten aangeven dat er bedrijfsruimte aanwezig was, maar nu dus ook andersom.

Mergeveld voor mobiele telefoonnummers

Bij de release van e-mail templates in Kolibri hebben we een uitgebreide set aan mergevelden uitgebracht waarmee je e-mails automatisch kunt personaliseren op basis van de gekoppelde opdrachten en relaties aan een e-mail. Daar hebben we een veelgevraagd mergeveld aan toegevoegd; het mobiele telefoonnummer van medewerkers.

Mergevelden in e-mail
Verhuren voor onbepaalde tijd

Verhuren voor onbepaalde tijd

Het is vanaf nu op een makkelijke manier mogelijk om huuropdrachten te verhuren voor onbepaalde tijd.

Extra informatie bij e-mails

Wanneer e-mails beantwoord of doorgestuurd worden is het handig om de herkomst te kunnen zien. We hebben daarom extra informatie toegevoegd wanneer je e-mails doorstuurt of beantwoordt.

E-mail headers
Nieuwe relatie maken in Kolibri

E-mailadressen op de juiste plek

Wanneer je op basis van een e-mailadres die nog niet in Kolibri staat een relatie aanmaakt, komt het door jou ingevulde e-mailadres nu netjes onder e-mailadres te staan bij de nieuwe relatie.

Updates
  • We laten nu het label ‘gearchiveerd’ zien wanneer je in de zoekbalk gearchiveerde relaties ziet.
Joey

Joey

Product Manager