BlogKolibriRelease notes

Release notes week 30: Makkelijker met je meekijken wanneer je dat nodig hebt.

Door 29 juli 2019augustus 6th, 2019No Comments

Tijdens de ontwikkeling van Kolibri doen we er alles aan om er voor te zorgen dat je zonder vragen of problemen met Kolibri kunt werken. En wanneer je wél een vraag of probleem hebt vinden we het ontzettend belangrijk je heel erg goed te helpen. Wanneer je met ons mailt of belt merk je dat we het fijn vinden om even met je mee te kunnen kijken. Twee ogen zien meer dan één.

Voorheen vroegen we je teamviewer te installeren. Vanaf vandaag hoeft dat niet meer en kunnen we met je meekijken zonder iets te hoeven installeren. Dat scheelt een hoop tijd (en het is veel makkelijker). Ik wil je graag uitleggen hoe het werkt:

Hulp op afstand code

Hoe het werkt
Ik kan er veel woorden over schrijven, maar dat hoeft niet. Het werkt namelijk heel makkelijk. Wanneer je de instellingen opent van Kolibri zie je dat we een nieuwe tekst hebben toegevoegd: Jouw code voor hulp op afstand. Wil je dat we even met je meekijken? Bel dan naar  0262020116 of start een chatgesprek en geef deze code door. Een paar seconden later kijken we met je mee. That’s it!

Joey

Joey

Product Manager