BlogRelease notes

Release notes week 43: Inkomende leads ontdubbelen en verrijken

Door 28 oktober 2019april 2nd, 2020No Comments

Wanneer je gebruikmaakt van Kolibri én Housenet heb je een hele mooie combinatie in handen. Housenet is namelijk gekoppeld aan Kolibri en andersom. Een van de voordelen is dat reacties van websitebezoekers automatisch in Kolibri bij het juiste object terechtkomen en jij vervolgens die lead makkelijk kan oppakken en kan omtoveren tot betalende klant. Iets werkte daarin nog niet helemaal zoals we dat wilden: wanneer een websitebezoeker meerdere reacties achterliet, herkende Kolibri niet dat het om dezelfde persoon ging. Het gevolg was dat relaties dubbel in je systeem kwamen te staan. Dat maakte het opbouwen van mooie dossiers lastiger. Gelukkig lossen we dat vanaf vandaag op. Lees verder!

Wanneer iemand voor het eerst een reactie achterlaat

Dit scenario kennen we al. Iemand bezoekt je website en laat voor het eerst een reactie op een pand achter. De relatie bestaat nog niet in Kolibri, dus Kolibri vraagt je of je de relatie wil opslaan. Tot dusver gaat alles goed!

Notificatiecentrum nieuwe relatie
Relatie opslaan 2

Wanneer diezelfde persoon nog eens reageerde…

kon er iets beter. In de ‘oude’ situatie vroeg Kolibri nog eens of je de relatie wilde opslaan en herkende daarbij niet of de relatie al bestond. Nu wel! Kolibri herkent nu het e-mailadres en koppelt het inkomende bericht automatisch aan de juiste, al bestaande, relatie.

Wanneer een e-mailadres bij meerdere relaties is ingevuld

Het kan voorkomen dat een e-mailadres bij meerdere relaties is ingevuld. In dat geval vraagt Kolibri vanaf nu bij welke relatie je het bericht wil opslaan zodat je een mooi dossier opbouwt. Zit er in het nieuwe bericht meer informatie, zoals een extra telefoonnummer, die nog niet bij de gekozen relatie staat? Dan kun je er voor kiezen de bestaande relatie aan te vullen.

Relatie ontdubbelen
Joey

Joey

Product Manager