VVA - Kolibri en nieuwe website

Kolibri – Wat er nog ontwikkeld wordt voor de VVA

Door 1 november 2019november 18th, 2019No Comments

De VVA heeft nog een aantal wensen waaraan onze software Kolibri moet voldoen. Het betreft de volgende punten:

  1. Bouw van het eigen VVA uitwisselingssysteem met toegang voor de VVA leden.
    Binnenkort start Wazzup de ontwikkeling van het Kolibri uitwisselingssysteem, de opvolger van ‘Exchange’. De Kolibri uitwisseling wordt als extra (betaalde) module aangeboden aan iedere Kolibri gebruiker. In de Kolibri uitwisseling maken we voor de VVA leden een aparte groep aan waarin VVA leden aanbod van andere VVA leden kunnen inzien.
  2. Bouw van de koppeling tussen Realworks en Kolibri voor de kantoren die Realworks blijven gebruiken.
    Bouw van een koppeling tussen Realworks en de Kolibri uitwisseling waardoor aanbod dat in Realworks-accounts van VVA leden die Realworks blijven gebruiken inzichtelijk is in de Kolibri uitwisseling.
  3. Uitbreiding Pararius Office import met ‘bestanden’.
    Wazzup breidt de huidige Pararius Office import (Objecten, Relaties, Afspraken) uit met het kunnen importeren van de door Pararius Office aangeleverde dossierbestanden (waarbij het Pararius Office exportbestand vertelt welke bestanden bij een object of relatie horen).

Mocht je vragen hebben neem contact met ons op via onze online support omgeving of bel naar 0262020116 en vraag naar ondergetekende.

Met vriendelijk groet,

André van der Goot
Wazzup Software