VVA - Kolibri en nieuwe website

Kolibri – Je gebruikt nu Pararius Office

Door 14 november 2019november 18th, 2019No Comments

Pararius Office

Gebruik je nu Pararius Office dan is onderstaande voor jou van toepassing.

  1. Wil je Pararius Office blijven gebruiken dan kan dat. Dit betekent wel dat je je opdrachten dubbel in moet gaan voeren (in Pararius Office en in Kolibri), zodat ze via Kolibri in de uitwisseling van de VVA komen.
  2. Je kunt natuurlijk ook helemaal over op Kolibri, daar betaal je immers voor 🙂 Van Pararius Office ontvangen wij dan een export bestand met daarin je 1) relaties, 2) opdrachten 3) afspraken en 4) bestanden. Dit importeren wij vervolgens naar jouw Kolibri account, zodat je alles paraat hebt om direct door te gaan.

We gaan je bellen

Van Hielke hebben wij een overzicht van alle VVA leden ontvangen, de komende weken zullen wij jullie allemaal persoonlijk benaderen. Dan zoomen we in op jouw specifieke situatie en mocht je t.z.t. nog vragen hebben dan kunnen we die direct bespreken.

Mocht je vragen hebben neem contact met ons op via onze online support omgeving of bel naar 0262020116 en vraag naar ondergetekende.

Met vriendelijk groet,

André van der Goot
Wazzup Software