BlogKolibriRelease notes

Release notes week 9: Meer informatie bij relaties en zoeken in keuzelijstjes

Door 3 maart 2020No Comments

Vandaag zetten we weer een aantal mooie verbeteringen in Kolibri live. Beide verbeteringen komen uit suggesties van Kolibri gebruikers! Wil je ook jouw mening laten horen? Dat kan hier. Bedankt!

Meer informatie bij het koppelen van relaties
Wanneer je een relatie koppelt aan een e-mail, taak of afspraak wil je natuurlijk dat de juiste relatie kiest. Dat was lastig wanneer je meerdere relaties met dezelfde naam in Kolibri had, maar we hebben het een stuk makkelijker gemaakt.

Wanneer je een relatie wil koppelen zie je nu gemakkelijk meer informatie over die relatie door over de blauwe (i) te zweven met je muis. 

Meer informatie bij het koppelen van relaties in Kolibri
Zoeken in keuzelijstjes

Zoeken in keuzelijstjes
Een kleine uitbreiding, maar wel een fijne! Wanneer je veel afspraken inplant is het wel zo fijn dat je makkelijk de juiste categorie kunt kiezen. Vanaf nu kun je in dit lijstje (en in veel andere lijstjes in Kolibri) zoeken.

Laat je mening horen!

We vinden je mening ontzettend belangrijk. Kolibri ontwikkelen we namelijk niet alleen, maar samen met iedereen die Kolibri gebruikt of wil gebruiken. Daarom hebben we op deze pagina een deel van alle ideeën voor Kolibri online gezet. Zie je daar iets tussen wat jij ook wil zien in Kolibri? Laat je stem dan horen.

Joey

Joey

Product Manager