Alle apps in de App Xchange

Onbegrensde mogelijkheden met Kolibri. Allemaal applicaties die je helpen je makelaarskantoor te organiseren. Kom regelmatig kijken welke nieuwe apps zijn toegevoegd!

PANAS

Panas integreert VOIP telefonie met Kolibri zodat je zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk kunt werken. Alles om optimaal met je klanten te kunnen communiceren.

Notaris service

Kolibri stuurt hiermee alle relevante informatie automatisch naar de notaris van jouw keuze en houdt je op de hoogte van de status van de werkzaamheden van de notaris.

Nieuwbouw online

Dit is een platform voor de verkoop van nieuwbouwwoningen voor grote NVM makelaarskantoren dat integreert in Kolibri. Projectinfo wordt verzonden en leads worden in Kolibri ontvangen.

Kolibri app

Je Kolibri dashboard, relaties, agenda, taken en opdrachten op je smartphone. Gratis voor Kolibri gebruikers en beschikbaar voor IOS en Android.

Faster Forward Elements

Deze integratie zorgt ervoor dat je makelaars en hypotheekadviseurs optimaal kunnen samenwerken doordat informatie wordt gedeeld tussen Elements en Kolibri.

Jouw applicatie hier?

Wil je meer dan 1000 makelaarskantoren bereiken door jouw applicatie te laten samenwerken met Kolibri? Dat kan. Neem contact met ons op dan leggen we je uit hoe het werkt.

Contact opnemen

Demakelaarsapp.nl

Een klantenapp die objectinfo, afspraken, documenten en nog veel meer communiceert met Kolibri zodat je klanten altijd precies weten wat je voor ze doet.

Taxeren

we integreren de applicaties van NWWI en Taxateursunie om het werk van een taxateur zo makkelijk mogelijk te maken.

Kolibri Forms

Inspecteren van zowel koop als huurpanden doe je op je smartphone met deze app die volledig integreert met Kolibri. Maar het gaat verder. Met Kolibri Forms maak je al je papieren formulieren digitaal en koppel je ze aan Kolibri.

Ondertekenen.nl

Vereenvoudig je digitale proces en voorkom het ‘print-scan-postprobleem’. 100% digitaal overeenkomsten ondertekenen en je relaties kunnen vanaf iedere plek en op elk moment volledig digitaal zaken met je doen.

OZMO

Hosted VOIP (bellen via Internet) geïntegreerd in Kolibri. Eenvoudig uit te breiden, zodat je altijd klaar bent voor de toekomst.

Huurcheck

Creditchecks voor zowel bedrijven als particulieren vanuit Kolibri bij Huurcheck Nederland aanvragen en ze in Kolibri ontvangen.