S1MONE

S1MONE

Ontwikkeld door: S1MONE GROUP BV

S1MONE, aangenaam! Ik koppel objecten aan QR-codes en laat gebruikers via hun smartphone eenvoudig meldingen maken.

Met jouw ervaring binnen het beheren van (vastgoed-)objecten heb je dagelijks te maken met onjuiste en onvolledige reparatieverzoeken of storingsmeldingen. Probeer de melding maar eens zo compleet mogelijk te maken zodat de reparateurs geïnstrueerd kunnen worden. Een simpele foto verschaft vaak al veel meer duidelijkheid. Dat scheelt je een hoop onnodige vertraging waardoor je kunt besparen op tijd en kosten.

S1MONE maakt het mogelijk je beheer veel efficiënter in te richten en storingen af te handelen. Door objecten te voorzien van stickers met een unieke QR-code biedt S1MONE je de mogelijkheid elke melding inclusief foto’s en een tekst te ontvangen en af te handelen. Zo heb je een complete melding die gelijk aan een adres of locatie is gekoppeld. Wat je ook beheert, de toepasbaarheid van QR-codestickers is enorm. De unieke chatfunctie is mogelijk voor alle betrokken partijen. De chatberichten worden gekoppeld aan de storingsafhandeling zodat je dossier altijd compleet en up-to-date is.

De S1MONE-app stelt automatisch de snelste route voor naar het object. Bij aanvang checkt de monteur in door het scannen van de QR-code. Bij vertrek checkt de monteur uit en wordt de melder gevraagd om een waardering te geven voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Zo blijf je als beheerder alert op je afgeronde meldingen en weet je of de afhandeling op juiste wijze is verlopen. Alle acties en communicatie omtrent een melding vormen samen een overzichtelijk digitaal dossier waarmee je ook rapportages kunt maken.

Bekijk de video op onze homepage www.s1monegroup.com en neem contact met ons op via +31 6 28 02 31 45!

Doordat we Kolibri en S1MONE hebben gekoppeld is het eenvoudig via het Kolibri dashboard op de hoogte te worden gehouden van nieuwe en lopende meldingen van huurders. Op deze manier ben je altijd up-to-date over de situatie van een beheerobject.

Bekijk meer Kolibri AppXchange partners

Kolibri agenda sync logo

Kolibri Agenda Sync

Synchroniseer je Agenda van Kolibri naar Outlook, Google Calendar, Apple Calendar, je iPhone en Android telefoon.

Mailchimp Logo

Mailchimp

Combineer de beste e-mail marketing software met de beste software voor makelaars met de Mailchimp AppXchange integratie voor Kolibri.

AVG & Wwft

AVG & Wwft voor de Makelaar

Wil je door slimme automatisering simpel en snel voldoen aan de AVG en bij elke transactie efficiënt een compleet Wwft-klantenonderzoek doen? Door de koppeling met Kolibri is dit nu zelfs binnen enkele muisklikken mogelijk.

S1MONE

S1MONE

S1MONE maakt het mogelijk technisch beheer efficiënter in te richten. Bespaar tijd en geld bij de afhandeling van storingsmeldingen en verhoog je huurderstevredenheid!

Logo aangetekend mailen

Aangetekend mailen

Gemakkelijk beveiligd & rechtsgeldig uw documenten versturen en ondertekenen.

Forms for Kolibri logo

Forms for Kolibri

Forms for Kolibri maakt ieder formulier dat je als makelaar gebruikt digitaal en koppelt ze aan Kolibri.

TheNextBid logo

TheNextBid

Met de tool van TheNextBid kun je als makelaar eenvoudig op je eigen website bij de woningadvertentie inschrijvingen en biedingen op huur- en koopwoningen ontvangen precies zoals jij wilt.

IkBenFrits logo

Ikbenfrits Hypotheekadvies

Met de Hypotheekadvies widget van Ikbenfrits kun je jouw relaties aanmelden voor een gratis hypotheekgesprek.

Panas logo

Panas

Als Kolibri gebruiker kun je met de telefonie integratie van Panas je telefoniezaken regelen vanuit het Kolibri pakket.

Zogedaan logo

Zogedaan

Het gaat nu dan echt gebeuren! De makelaarswereld wordt op zijn kop gezet door het introduceren van de juiste balans tussen digitaal en lokaal. De gulden middenweg waarbij iedereen wint.

ProPropertyServices logo

ProPropertyServices

Met ProPropertyServices® en ProPropertyChecks® selecteer je welke diensten we vrijblijvend moeten aanbieden en regel je met 1 druk op de knop alle zaken zonder alles opnieuw in te hoeven vullen.

DeMakelaarsApp Logo

DeMakelaarsApp

Dé enige en eerste makelaarsapp in Nederland gekoppeld aan het meest flexibele software platform voor makelaars.

Funda Desk logo

Funda Desk

Reacties op jouw aanbod op Funda rechtstreeks naar je panden in Kolibri!

Linkd logo

Linkd

Gemakkelijk en professioneel uw woningen inspecteren en direct de nieuwe bewoners ontzorgen met de Linkd app.

Mijnhuis.site logo

Mijnhuis.site

Maak met mijnhuis.site een unieke website voor één huis. Nog leuker, met mijnhuis.site verhoog je de vindbaarheid van jouw site.