Gekoppeld aan alles

Ster

Kolibri AppXchange

De AppXchange is voor Kolibri wat de App Store is voor je iPhone. Kolibri integreert met tientallen apps.

Plan een demo
Lamp

Vooruitgang

Door Kolibri met applicaties van derden te verbinden en informatie te laten uitwisselen, wordt Kolibri nog zo veel krachtiger. Iedere applicatie integreert.

Ultimulti functioneel

VOIP, taxeren, hypotheken, verzekeringen, inspectie, oplevering, rapportages, klantinformatie, nieuwbouw, digitaal tekenen en meer. De keuze is aan jou.

Samenwerken

Heb jij een applicatie die voor (onze meer dan 1100) makelaars interessant is en wil je die laten samenwerken met de software die ze de hele dag gebruiken?

Iedere applicatie integreert met Kolibri

Kolibri AppXchange is een marktplaats voor applicaties van derden binnen Kolibri. Je kan door categorieën bladeren, informatie bekijken en je kan applicaties laten samenwerken met Kolibri. Want door applicaties met elkaar te verbinden en informatie te laten uitwisselen, worden ze pas echt krachtig. Wat de App Store is voor Apple en Google Play voor Android, dat is de AppXchange voor onze software.

Donderschok

Ultimulti functioneel

Kolibri biedt je een compleet pakket aan functies om je werk te vergemakkelijken. De AppXchange biedt je daar bovenop de wereld aan optionele uitbreidingen. De keuze is aan jou.

Panas

Panas integreert VOIP telefonie met Kolibri zodat je zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk kunt werken. Alles om optimaal met je klanten te kunnen communiceren.

Mijnhuis.site

Maak met mijnhuis.site een unieke website voor één huis. Nog leuker, met mijnhuis.site verhoog je de vindbaarheid van jouw site.

Kolibri app

Je Kolibri dashboard, relaties, agenda, taken en opdrachten op je smartphone. Gratis voor Kolibri gebruikers en beschikbaar voor IOS en Android.

Coming soon

Notaris service

Kolibri stuurt hiermee alle relevante informatie automatisch naar de notaris van jouw keuze en houdt je op de hoogte van de status van de werkzaamheden van de notaris.

Coming soon

Ozmo

Hosted VOIP (bellen via Internet) geïntegreerd in Kolibri. Eenvoudig uit te breiden, zodat je altijd klaar bent voor de toekomst.

Forms for Kolibri

Inspecteren van zowel koop als huurpanden doe je op je smartphone met deze app die volledig integreert met Kolibri.

Jouw applicatie hier?

Wil je meer dan 1000 makelaarskantoren bereiken door jouw applicatie te laten samenwerken met Kolibri? Dat kan.

Neem contact met ons op dan leggen we je uit hoe het werkt.

Linkd

Gemakkelijk en professioneel uw woningen inspecteren en direct de nieuwe bewoners ontzorgen.

Coming soon

Huurcheck

Creditchecks voor zowel bedrijven als particulieren vanuit Kolibri bij Huurcheck Nederland aanvragen en ze in Kolibri ontvangen.

Coming soon

Ondertekenen.nl

Vereenvoudig je digitale proces en voorkom het ‘print-scan-postprobleem’. 100% digitaal overeenkomsten ondertekenen en je relaties kunnen vanaf iedere plek en op elk moment volledig digitaal zaken met je doen.

Demakelaarsapp.nl

Een klantenapp die objectinfo, afspraken, documenten en nog veel meer communiceert met Kolibri zodat je klanten altijd precies weten wat je voor ze doet.

Zogedaan

Daan is jouw digitale verkoopmedewerker die 24/7 bereikbaar is en weet waar de consument hulp bij nodig heeft.

Funda Desk

De Funda Desk AppXchange app leest de reacties die je via Funda op jouw aanbod krijgt uit en koppelt ze aan het overeenkomende pand in Kolibri.

Coming soon

Exact Online

Met de Exact Online integratie in Kolibri wordt je boekhouding nog eenvoudiger. Facturen die je maakt in Kolibri komen automatisch onder de juiste grootboekrekeningen in Exact Online.

Coming soon

Pro Property Services

Met ProPropertyServices kun je in slechts enkele minuten zaken als water, energie, televisie, internet, telefonie en verzekering (zoals WA-, zorg- of inboedelverzekering) voor je klant verzorgen.

Samenwerken

Jouw applicatie in de Kolibri AppXchange.

Wij vinden dat je moet doen waar je sterk in bent. En je kunt niet overal sterk in zijn. Daarom werken we samen met ontwikkelaars van applicaties die een aanvulling zijn op Kolibri. Heb jij een applicatie die voor (onze meer dan 1100) makelaars interessant is en wil je die laten samenwerken met de software die ze de hele dag gebruiken? Dat kan via de Kolibri AppXchange.