WAT KAN JE ALLEMAAL?

Met Housenet websites voor makelaars

LEADS

Daar is Housenet goed in.

Leuk, bezoekers op je website. Maar nog veel leuker als je weet wie het zijn. Om bezoekers zover te krijgen dat ze dat vertellen hebben we waanzinnige functies beschikbaar. Waarmee we ze verleiden om te vertellen wie ze zijn én wat hun wensen zijn. We verleiden de bezoekers van jouw website met mogelijkheden die hun bezoek aan je website onvergetelijk maken.

DemoAlle functies

AANBOD

Na Funda de meest bezochte site? Je eigen site.

Na Funda wordt je eigen website door consumenten het meest bezocht. Daarom moeten we ervoor zorgen dat je aanbod daar fantastisch staat. Je aanbod moet altijd en overal te zien zijn. Op een desktop PC, op een tablet én op een smartphone. Onze sites zijn speciaal daarvoor ontworpen. We hebben niet één maar vijf prachtige opties om je aanbod weer te geven. In het voorjaar optie 1, en in het najaar optie 2. Stel je zelf in.

Bekijk een demoAlle Housenet functies

BEHEREN 

Kan je gewoon zelf. Makkelijk.

Gebruiksvriendelijk en met ontzettend veel functies. Krachtig en compleet. Housenet maakt van jouw website een bijzonder en onderscheidend instrument. Met iedere functie die je kunt bedenken, in iedere gewenste taal. Je kunt alles zelf aanpassen zonder dat je ook meer een letter kan programmeren. Zo makkelijk was werken met je eigen website nog nooit.

Housenet demoAlle website functies
Housenet crm afbeelding

NIEUWBOUW

Project -> Type -> Bouwnummer

De allernieuwste functie die is toegevoegd aan Housenet & Kolibri. Bloed, zweet en tranen heeft het ons gekost en het is nog mooier geworden dan we hadden gehoopt. Beheer alle informatie over het project zelf en voeg types toe aan je project. Hierdoor maak je de zoekfunctie nog completer.

Bekijk een demoAlle functies bekijken

INTEGRATIE

Je website en Kolibri werken optimaal samen

Je leven kan eenvoudiger. Want Housenet communiceert optimaal met Kolibri . Natuurlijk voor wat betreft je aanbod. Maar ook een zoekopdracht die via je site wordt gemaakt komt automatisch in Kolibri, inclusief de zoeker. Net als een informatieverzoek, brochure download, zoekopdracht en bezichtigingsaanvraag. Je leven wordt eenvoudiger, veel eenvoudiger.

Housenet demoMeer over Kolibri
Integratie mogelijkheden van Housenet
Maatwerk websites voor Housenet

MAATWERK OF EEN TEMPLATE

Het is simpel: alles kan.

Wil je gebruik maken van een van de designs die we, op basis van onze grote ervaring met makelaarswebsites al hebben voorbereid? Dat kan. Wil je met ons team van designers en conceptontwikkelaars aan de slag om een volledig unieke maatwerk websites voor je te maken? Dat kan ook. Wat je ook kiest, het Housenet systeem vorm de technische basis waardoor kwaliteit is geborgd.

Bekijk de designsMeer over maatwerk

ALLES OP EEN RIJ

Het meest complete websitesysteem voor makelaars

We hebben een zee aan functies beschikbaar voor je eigen website en daar komen regelmatig nieuwe functies bij. We laten je dat graag een keer zien. Voor een overzicht van alles dat Housenet je te bieden heeft klik je hieronder.

Overzicht van alle Housenet functies