Onze missie is om makelaars voorop te laten lopen door innovatie.

DNA hand
DNA hand

Samen het verschil maken

Wazzup ondersteunt makelaars in Nederland in het organiseren en automatiseren van hun makelaardij. Door onze expertise op het gebied van online marketing en kantoorautomatisering te combineren zorgen we ervoor dat jij -en jouw collega’s- kunnen focussen op wat belangrijk is: het contact met je opdrachtgevers en klanten.

Wij innoveren continu en breiden onze kennis, producten en diensten voortdurend uit zodat dat jouw makelaarskantoor qua efficiëntie en innovatie voorop blijft lopen. Dat zit in ons DNA. We vertellen je heel graag ons verhaal.

WAAR WE IN GELOVEN

WAAR WE IN GELOVEN

Leren doen we van elkaar

We geloven er niet in dat we alles zelf kunnen verzinnen. Alleen door altijd nieuwsgierig te zijn en goed te luisteren kunnen we ontwikkelen wat goed is voor jou. Wij zijn pas succesvol wanneer jij dat bent. En alles wat wij leren, delen we ook graag met jou.

WAAR WE IN GELOVEN

WAAR WE IN GELOVEN

Snel maar niet gehaast

We zijn jong, maar niet onbezonnen. We zijn in staat vroeg trends en behoeften te herkennen en daarop in te spelen en kunnen snel handelen. Maar niet voordat we een goede afweging hebben gemaakt: helpen we jou echt en is deze ontwikkeling op dit moment écht belangrijker dan die andere? Dat vraagt ons team zich elke ochtend af.

WAAR WE IN GELOVEN

WAAR WE IN GELOVEN

We zijn nooit klaar

We zijn trots op wat we hebben gemaakt en bereikt, maar hebben niet de illusie dat dit blijft voldoen. Achteroverleunen zit er voor ons niet in. Daarom onderzoeken we continu hoe de vastgoedmarkt gaat bewegen en waar makelaars behoefte aan hebben om te blijven innoveren en hun klanten optimaal te helpen.

Soms denken we dat we slim zijn geweest, maar dan blijkt het ineens slimmer te kunnen. Het doet dan even pijn om al het harde werk overboord te gooien, maar met een mooier resultaat is de beloning nóg mooier.

WAAR WE IN GELOVEN

WAAR WE IN GELOVEN

We weten waar we níet goed in zijn, maar waar we wel goed in zijn doen we goed!

Kantoorautomatisering en online marketing voor makelaars is wat we goed doen. We hebben ideeën genoeg maar stellen onszelf steeds de vraag of die ook bijdragen aan ons doel.

Om jou optimaal te kunnen helpen dóen we dus misschien niet alles, maar waarin wij niet de beste zijn laten we liever over aan andere experts. Onze kracht is dat wij niet alleen samenwerken met makelaars, maar ook met andere aanbieders van applicaties voor makelaars.

WAT WE BELOVEN

Zonder stress naar bed

Jij kan elke dag zonder stress naar bed waar het gaat om jouw kantoorautomatisering en online marketing. Allereerst durven we dit te beloven omdat we ongekend sterke en stabiele software bouwen. Als er dan toch een keer iets niet volgens plan verloopt kun jij met een gerust hart naar bed, wetende dat wij niet slapen voordat het weer is opgelost.

Altijd op de hoogte

Of het nou gaat om marktontwikkelingen op het gebied van software, vastgoed en makelaardij of wat we anderhalve maand geleden met jou hebben besproken, wij beloven dat we op de hoogte zijn. We houden een vinger aan de pols en laten jou profiteren van onze kennis en kunde. En als we het dan een keer niet weten, dan zoeken we het voor je uit!

Niks is te gek

Een mooie belofte en op zichzelf misschien al een beetje te gek, maar we menen het. We kunnen niet alles bouwen, maar we vinden alle ideeën en ontwikkelingen de moeite van het onderzoeken waard. We nemen alles serieus en zullen het pas niet doen wanneer we kunnen onderbouwen waarom.

Dat beloven we
DNA hand
DNA hand

WAT ONS ANDERS MAAKT

1

100% open en eerlijk

We vinden het belangrijk om je alles te kunnen vertellen. Niet omdat we zo veel van praten houden maar omdat we zeker willen weten dat we niets doen wat we geheim willen houden. Daarom wegen we bij alles dat we doen af of we het jou durven te vertellen. Niet? Dan doen we het niet. Wel? Dan doen we het wel én zo goed mogelijk.
2

Focus door niet te doen waar we niet goed in zijn

Als we er zelf niet van overtuigd zijn dat we er niet de allerbeste in zijn, of kunnen worden, dan beginnen we er niet aan. We laten het dan liever aan een expert over, die we uiteraard aan alle kanten helpen. Zo kunnen wij ons blijven concentreren op waar we écht goed in zijn en jou het allerbeste geven.
3

Áls we falen, dan doen we dat snel, leren we van onze fouten en beginnen we opnieuw

Makelaardij, techniek en online; alledrie razendsnel ontwikkelende markten. Dat vraagt om snel en optimaal innoveren. Daarom zijn we snel. Snel met ontwikkelen maar ook met opnieuw beginnen.

We zijn niet bang om afscheid te nemen van dingen die niet goed genoeg zijn. We leren van onze fouten en handelen op basis van de nieuwste kennis.

DNA hand
DNA hand
DNA hand
DNA hand

Kunnen we iets voor je doen?

Laat het ons weten. We helpen je graag.

026 20 20 116info@wazzupsoftware.com

Kunnen we iets voor je doen?

Laat het ons weten. We helpen je graag.

026 20 20 116info@wazzupsoftware.com