Housenet, websites voor makelaars

Extra’s voor je website?

Naast de vele standaard functionaliteiten binnen jouw nieuwe Housenet website, kun je er ook voor kiezen om functionaliteiten van externe partijen op je website te integreren.

Bijvoorbeeld om bezoekers van je website:

  • Via WhatsApp contact met je op te laten nemen.
  • Via een ‘Wat is mijn huis waard’ veld de waarde van hun huis bij je op te vragen (en zo genereer jij op jouw beurt leads).
  • Binnen jouw website jouw Funda beoordelingen te tonen.

Extra's kiezen en doorgeven
Illustratie

welke extra’s wil je op je website?

WhatsApp button, Funda widget of een Facebook Pixel? Er zijn veel extra dingen om je website nog beter te maken.

Geef aan welke extra’s jij graag op je nieuwe website wilt hebben. Heb je iets dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons dan weten via support@wazzupsoftware.com en wij laten je de weten wat mogelijk is.

WhatsApp button

Maak gebruik van de mogelijkheid om bezoekers direct contact op te laten nemen via WhatsApp. Op deze manier creëer je een laagdrempelige manier van contact opnemen.

Het is tegenwoordig ook mogelijk om dit aan te bieden op je huidige kantoornummer. Geen apart 06-nummer meer nodig dus! Dit regel je eenvoudig met de WhatsApp Business-app.

Geef ons via het formulier het juiste nummer door en wij zorgen ervoor dat deze button op je website komt te staan.

Funda beoordelingen widget

Met de beoordelingen widget kan je jouw beoordelingen van Funda op je eigen website tonen.  Je kunt ervoor kiezen of je alleen het gemiddelde cijfer van je beoordelingen wilt laten zien, alleen je beoordelingen of allebei.

Om deze beoordelingen op je website te kunnen weergeven is het belangrijk dat je Makelaarsbeoordelingen instellingen op ‘Verzamelen en publiceren’ staan.

De instellingen van jouw widget bepaal je via fundadesk.

Wanneer je vervolgens klikt op ‘Widget aanmaken’, zal er automatisch een HTML-code gemaakt worden. Deze code stuur je via het formulier hiernaast aan ons. Wij zorgen er dan voor dat de widget op je website komt.

Google Tag Manager

Tags zijn kleine websitecodefragmenten waarmee je het verkeer en bezoekersgedrag op je website kunt meten, inzicht kunt krijgen in het effect van online advertenties en sociale kanalen en remarketing en doelgroeptargeting kunt gebruiken.

Hiervoor kun je zelf in het Housenet CMS  van je nieuwe website een stukje code toevoegen, de zogenaamde Google Tag Manager. Wil je dat wij de code voor je toevoegen? Doen we graag, geef dan via het formulier de code aan ons door.

Hier lees je welke stappen je moet ondernemen.

Facebook pixel

De Facebook-pixel is een hulpmiddel voor analyse waarmee je de effectiviteit van je advertenties kunt meten. Je kunt de Facebook-pixel gebruiken om inzicht te krijgen in welke acties mensen uitvoeren op je website en om voor jou interessante doelgroepen te bereiken.

  1. Hier vind je uitleg van Facebook over Facebook pixels.
  2. Kies bij stap 2 voor de optie ‘Ik werk de code van mijn website bij’ en kopieer de code die bij stap 4 aanbod komt.
  3. Plak de code vervolgens in ons formulier hiernaast (je hoeft dus niks zelf in je website te doen).

Overige widgets/ scripts

Er zijn diverse partijen op de markt die scripts leveren om te implementeren op je website.

Bedankt voor het aanleveren van je extra’s

Bedankt voor het aanleveren van je extra’s. Onze webbouwers gaan de extra’s beoordelen en indien mogelijk in je website integreren.

Bij de oplevering van de eerstvolgende versie van jouw website zullen de extra’s al zichtbaar zijn 🙂

Illustratie