Ultieme vindbaarheid

voor jullie eigen woonportaal.

Natuurlijk wordt jullie heel erg goed gevonden in Google. Hoe je wordt gevonden beheer je helemaal zelf, zonder verstand van internet en in een handomdraai. Jullie worden moeiteloos gevonden op zo’n manier dat bestaande portalen die een veelvoud hebben gekost groen zien van jaloezie :-).

Lees wat MyPortal allemaal kan

De meest moderne opties

Die je gewend bent van de grootste portalen.

Panden opslaan als favoriet, accounts aanmaken, panden volgen, eigen notities maken bij panden, Lead formulieren, betaalde accounts.. MyPortal heeft het allemaal. Jullie woonportaal heeft een reeks aan vooruitstrevende functionaliteiten die jullie bezoekers versteld zullen doen staan. En dat helpt verkopen.

Je wilt vast meer weten

Vel je eigen oordeel.

Wil je een keer een vrijblijvende demo bekijken?

Ik wil persoonlijk advies

Kantoren en makelaars

Want samenwerken maakt je sterker.

Op een portaal moet je goed en snel kunnen zoeken naar huizen, dat spreekt voor zich. Maar MyPortal heeft ook mogelijkheden om te zoeken naar deelnemende kantoren, makelaars en om direct naar hun aanbod te kunnen gaan. Zo werk je samen en zo wordt je succesvol.

Bekijk alle functies van MyPortal

Maatwerk designs

Functionaliteit in een beeldschoon jasje

Je gaat met ons getalenteerde designteam aan de slag om een beeldschoon maatwerk design voor jullie portaal te maken. Een inspirerend proces met als resultaat een woonportaal dat niet alleen de ultieme functionaliteiten heeft, maar dat er ook adembenemend mooi uitziet. Op ieder device, desktop, tablet én smartphone.

Lees meer over de mogelijkheden