KOLIBRI APP XCHANGE

Onbeperkte vrijheid. Grenzeloze creativiteit.

VOORUITGANG

Iedere applicatie integreert met Kolibri

Kolibri App Xchange is een marktplaats voor applicaties van derden binnen Kolibri. Je kan door categorieën bladeren, informatie bekijken en je kan applicaties laten samenwerken met Kolibri. Want door applicaties met elkaar te verbinden en informatie te laten uitwisselen, worden ze pas echt krachtig. Wat de App Store is voor Apple en Google Play voor Android, dat is de App Xchange voor onze software. Kolibri: apps voor makelaars.

In actie zien?
Apps voor makelaars

ULTIMULTI FUNCTIONEEL

Heel veel apps voor makelaars

Kolibri biedt je een compleet pakket aan functies om je werk te vergemakkelijken. De App Xchange biedt je daar bovenop de wereld aan optionele uitbreidingen. Applicaties op het gebied van: VOIP, taxeren, hypotheken en verzekeringen, inspectie en oplevering, rapportages, klantinformatie, nieuwbouw, digitaal tekenen en meer. De keuze is aan jou.

"Ik wil het zien!"Alle integraties

SAMENWERKEN

Jouw applicatie in de Kolibri App Xchange.

Wij vinden dat je moet doen waar je sterk in bent. En je kunt niet overal sterk in zijn. Daarom werken we samen met ontwikkelaars van applicaties die een aanvulling zijn op Kolibri. Heb jij een applicatie die voor (onze meer dan 1100) makelaars interessant is en wil je die laten samenwerken met de software die ze de hele dag gebruiken? Dat kan via de Kolibri App Xchange.

Bekijk de appsAanmelden
Apps voor makelaars