Websites op maat

Ons team en het jouwe. Samen iets unieks maken.

Doelbepaling

Voor ons designteam aan de slag kan met het ontwerpen van je website verzamelen we input in de 'doel en stijl' sessie die bestaat uit twee delen. In het eerste deel bepalen we, samen met jullie, wat het doel is van jullie website. Wat wil je ermee bereiken? We gebruiken daarvoor een bewezen brainstorm techniek. De doelen die we daarmee vaststellen dienen als fundament onder het ontwerp. In het tweede deel bespreken we, ook met behulp van een erkende brainstorm techniek welke designstijl bij jullie past. Het gaat daarbij om esthetiek, om wat jullie mooi vinden. Aan het einde van de sessie hebben we, samen met jullie, alle informatie verzameld die onze designers nodig hebben om een effectief en mooi ontwerp te maken

Gratis inventarisatie van je site?

Ontwerpfase

Zodra we weten wat je mooi vindt en wat je met je website wilt bereiken gaan we ontwerpen. Daar zijn we over het algemeen een week of twee mee bezig (geen haast, kwaliteit is prioriteit). We vertalen wat we hebben besproken naar ontwerp van de verschillende pagina's van je website. We maken de ontwerpen voor zowel desktop als mobiel. Als we klaar zijn presenteren we het ontwerp aan jullie. Waar gewenst doen we aanpassingen. Als jullie helemaal tevreden zijn ga je akkoord met het ontwerp waarna het bouwen van de website begint.

Gratis inventarisatie van je site?

Ontwikkelfase

In deze fase zetten onze developers het ontwerp om naar een werkende website. Die wordt gekoppeld aan het Housenet CMS (Content Management Systeem). We zetten de koppeling met je kantoorautomatisering aan waardoor je aanbod automatisch op de website terecht komt. Het resultaat van deze fase is een volledig werkende website. Als we klaar zijn presenteren we die aan jullie, leggen uit hoe de site werkt en kunnen we verder gaan met testen en vullen van je site met content.

Gratis inventarisatie van je site?

Testen en vullen

We vragen je nu om de site, samen met ons, te testen. Om dat goed te kunnen doen geven we jullie eerst een workshop waarin we de werking van Housenet uitleggen. Vervolgens worden de puntjes op de i gezet in één of twee wijzigingsronden. Het definitieve beeldmateriaal wordt geplaatst, evenals de juiste teksten en Google termen. Als je helemaal tevreden bent vragen we je akkoord om de site live te plaatsen.

Gratis inventarisatie van je site?

Launch

Jullie unieke website is klaar en we gaan hem live zetten! We zorgen ervoor dat de domeinnaam waar nodig wordt verhuist en dat eventuele e-mailoplossingen correct blijven werken. Daarna houden we een exit interview en voegen we jullie als referentie toe aan de 'hall of fame' op onze website (als je daar geen bezwaar tegen hebt).

Gratis inventarisatie van je site?