Wat is er veranderd?

Vanaf nu bekijk, bewerk en vul je samen online documenten in met klanten die het liever samen doen.

Je kent het wel, klanten die vastlopen met het invullen van vragenlijsten en de lijst van zaken. Begrijpelijk ook. Vanaf nu bied jij de service om het samen te doen!
Jouwmakelaar.online is het online klantportaal voor makelaars

Live documenten bewerken en goedkeuren

Jouwmakelaar.online maakt nu één van de meest tijdrovende klussen tijdens de koop, verkoop, verhuur of huur van een huis een stuk makkelijker; het opleveren van de complete en juiste documenten.

Door deze release ben jij als makelaar echt een toegevoegde waarde én jij hebt sneller en makkelijker alle documenten compleet. 

Jouwmakelaar.online documenten vanuit Kolibri bewerken en goedkeuren

Voorheen kon je als makelaar de door klanten ingevulde documenten downloaden en controleren. Bij nodige wijzigingen, hoe klein dan ook, stelde je het document weer beschikbaar zodat jouw klant de gewenste wijzigingen door kon voeren. Dat kon makkelijker.

Vanaf nu open je vanuit Kolibri eenvoudig het document in dezelfde weergave die je klanten zien én wijzig je direct het document waar nodig. Inloggen in Jouwmakelaar.online is niet nodig.

Jouwmakelaar.online document bekijken

Bij vragen over de documenten weet je precies wat je klanten voor zich zien. Hebben jouw klanten hulp nodig bij het invullen van de documenten? Dan bied jij nu de service om het samen te doen.

…in real-time!

Alle benodigde informatie verzamelen is een flinke klus, zeker het invullen van de vragenlijst. Super fijn om de hulp in te schakelen. Opdrachtgevers konden dit al samen met hun partner, maar nu kan jij als makelaar ook meekijken én bewerken.

In real-time vul je nu live samen de documenten in. Die lastige vraag beantwoorden, meekijken of de puntjes op de i zetten is nu geen uitdaging meer.

Het bestand eerst opslaan en met elkaar afstemmen wie in de nieuwste versie werkt is niet meer nodig.

Jouwmakelaar.online meerdere personen

Als je samen in het document werkt zie je dat rechts boven in het scherm. 

Verkopers in jouwmakelaar.online

Als jij als makelaar het document wijzigt is dat voor jouw klanten duidelijk zichtbaar.

Benieuwd naar aankomende ontwikkelingen?

Volg ons op ons Whatsapp kanaal, LinkedIn en houd de Jouwmakelaar.online website in de gaten. We ontwikkelen continu door aan het online klantportaal.

Aan de slag!

Activeer Jouwmakelaar.online eenvoudig in de AppXchangeHet instellen van je huisstijl en voorkeuren is in een tien minuten gedaan. Wil je het samen doen? Plan direct je afspraak van 15 min met Francis

Jouwmakelaar.online gratis uitproberen? Ook dat kan, de eerste activatie bij een object krijg je namelijk van ons! 🎁

Webinar

Donderdag 16 mei om 11.00 uur organiseren we een webinar. We vertellen je alles over Jouwmakelaar.online en deze nieuwe feature! Meld je en jouw collega’s direct aan!

Release notes Voorvertonen

Check ook zeker de release notes over het voorvertonen van documenten in Kolibri. Niet meer eerst downloaden maar direct een preview.

Ook écht een release waardoor jij sneller en makkelijker werkt!

Heb jij ook goede ideeën of wil je stemmen welke ontwikkeling jouw prio heeft? Dat kan! Laat van je horen in de ideeën box!

Let’s connect

Heb je vragen en wil je persoonlijk contact?
Bel, mail of plan een demo in.

Volg ons op onze socials