Partners van Wazzup

Samen je leven eenvoudiger maken

Het is onze visie dat je dat moet doen waar je sterk in bent. En je kunt niet overal sterk in zijn. Daarom werken we graag samen met partners die een aanvulling bieden op onze software. Deze partners worden door Wazzup zorgvuldig geselecteerd. Kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening is daarbij een essentieel onderdeel. Onze partners bieden producten aan in verschillende categorieën. Hieronder lees je er meer over.

Partner van Wazzup worden?

Bereik meer dan 1000 makelaarskantoren

Maak een afspraak

Brancheverenigingen

Wazzup werkt samen met alle grote brancheverenigingen voor makelaars (NVM, VBO & VastgoedPRO). We zijn gecertificeerd voor uitwisseling op Tiara (NVM), Atrium (VBO) en werken aan VastgoedPRO uitwisseling.

Meer informatie

Woonportalen

Je aanbod staat niet alleen op je eigen website. Er is een groot aanbod aan woonportalen. Met bijna al deze portalen heeft Wazzup koppelingen gemaakt. Die maken het mogelijk om vanuit Venum je aanbod te distribueren naar al deze woonsites. En dat met 1 muisklik. Want je hebt betere dingen te doen dan eindeloos objectgegevens in te voeren.

Meer informatie

Foto en video

Bij je objecten plaats je natuurlijk foto’s. En misschien ook allerlei vormen van slideshows of videopresentaties. Om het bestellen en op je site plaatsen daarvan te vergemakkelijken heeft Wazzup partners die je kunnen ondersteunen.

Meer informatie

Drukwerk

Vanuit Venum kunt je de gegevens van je aanbod automatisch laten versturen naar meerdere drukkers die objectpresentaties (waaronder brochures) voor je verzorgen.

Meer informatie

Mailings

Er zijn handige en professionele applicaties te krijgen waarmee je digitale nieuwsbrieven kunt versturen. Venum koppelt daarmee zodat gegevens van objecten en relaties door jou maar één keer hoeven worden ingevoerd.

Meer informatie

Internationaal

De software van Wazzup is niet exclusief voor Nederlandse makelaars gemaakt. Alle  software producten die we maken moeten iedere taal ondersteunen, zowel voor de makelaar als voor consumenten. Daarnaast kunnen we al onze software eenvoudig en snel aan de specifieke eisen van nationale markten aanpassen en kunnen we onze software snel een eenvoudig distribueren.

Meer informatie