De meest flexibele software voor makelaars

Het Kolibri platform

Vrijblijvende demo bekijken

Effectieve software voor makelaars

De Basis

Alles voor het uitvoeren van je dagelijkse werk. Je beheert je aanbod. Je doet aan relatiebeheer. Je organiseert je kantoor met geïntegreerde e-mail, agenda en taakbeheer. Je helpt zoekers, regelt publicaties en marketing, creëert alle overeenkomsten die je nodig hebt en zorgt ervoor dat facturen gemaakt worden met Kolibri, software voor makelaars.

Bekijk een demoMeer over de basis
Software voor makelaars
Software voor makelaars

ER IS MEER

Je software laten samenwerken

Door Kolibri te verbinden met andere applicaties wordt jouw kantoor nóg krachtiger. Er zijn tientallen applicaties beschikbaar.  Denk aan Mailchimp of andere nieuwsbrief-apps, boekhoudsoftware, VOIP bellen, rapportagetools, inspectie apps, nieuwbouwportalen, social media, klanten apps, etc… De mogelijkheden zijn eindeloos. Kolibri is gemaakt om te verbinden . Waarmee dat kies jij in de Kolibri App Xchange.

Demo bekijkenAlles over de App Xchange

CREATIVITEIT

Ondernemen zoals jij dat wilt

Een makelaar: “Ik heb een app laten maken voor mijn klanten. Waarin ze afspraken kunnen zien, documenten aanleveren en bijhouden wat ik allemaal voor ze doe. Ik kan die laten samenwerken met Kolibri waardoor hij enorm krachtig wordt. En ik deel hem met collega makelaars via de App Xchange!” Er zijn geen grenzen meer. Wat jij ook bedenkt, het kan samenwerken Met Kolibri.

vrijblijvende demoHet verhaal lezen
Software voor makelaars