Superieur gebruikersgemak

Iedereen kan werken met Kolibri

Wij vinden dat software heel erg makkelijk in gebruik moet zijn. Je wordt gek van de honderd opties en duizend knopjes in sommige software. Met Kolibri kan iedereen werken. Je hebt geen dure en tijdrovende cursus nodig. Over iedere knop, kleur en functie is nagedacht. Het onderhouden van je panden en relaties is belachelijk eenvoudig. Publiceren is kinderspel. En toch zijn al je werkzaamheden compleet geautomatiseerd.

Lees wat Kolibri allemaal kan

Het is echt heerlijk..

..als je CRM software en website vloeiend samenwerken.

Een consument bezoekt je website. Hij bekijkt je aanbod en kan zijn zoekopdracht natuurlijk opslaan. Mooie service. De volgende ochtend kijk jij in Kolibri. De gegevens van die bezoeker zijn daar al terecht gekomen. Dat geldt ook voor zijn zoekopdracht. Hij is al gekoppeld aan beschikbaar aanbod en ontvangt direct en automatisch aantrekkelijke mailings met passend aanbod. Allemaal vanzelf, je hebt nog geen knop aangeraakt. Het werkt ook bij informatie aanvragen, bezichtiging aanvragen, brochure downloads en verkoop/verhuur-leads. Makkelijker kunnen we het echt niet maken.

 

 • Een huis..

  Zet je in Kolibri, een paar seconden later staat het op je eigen website..

 • ..wordt gevonden..

  ..waar het snel wordt gevonden door de uitstekende Google capaciteiten van Housenet..

 • ..en er is interesse..

  ..Dus vraagt iemand een bezichtiging aan..

 • ..dus aan de slag.

  ..die automatisch in je software terechtkomt waarna je met een druk op de knop je agenda opent,

Weten wat Kolibri voor jou kan doen?

Bekijk een vrijblijvende demo

Ik wil persoonlijk advies

Agenda en taken

Met automatische dossiervorming

Al je afspraken en taken worden automatisch opgeslagen bij je panden en relaties. Je weet dus altijd in één oogopslag wat er is gebeurt voor een pand of relatie. Volledig automatische dossiervorming door de ingebouwde agenda en taken functionaliteit van Kolibri. Software voor makelaars van een zeldzaam hoog niveau.

Bekijk alle functies van Kolibri

Actie – Relatie – Object

Volledig automatische dossiervorming.

Kolibri kent het baanbrekende ARO concept. ARO staat voor Actie, Relatie, Object. Het vormt het middelpunt van Kolibri, het epicentrum. Iedere Actie (afspraak, taak, document, mail, sms, etc…) wordt door Kolibri gekoppeld aan de bijbehorende Relatie en Object. Met als resultaat zelfwerkende software met spontane dossiervorming.

Kolibri kan nog veel meer

Alles

20 zijn er van u.

Verkocht/ Verhuurd

75 zijn er van u.

Nieuw

35 zijn er van u.

Ingetrokken

3 zijn er van u.

Prijswijziging

16 zijn er van u.

Uitwisseling

Zodat je er wat aan hebt.

Toen we keken hoe makelaars op de hoogte kunnen blijven van wat er gebeurt in hun werkgebied viel vooral op hoe lastig het was om de juiste informatie uit hun software voor makelaars te krijgen. Daarom hebben we dat buitengewoon eenvoudig gemaakt. Met Exchange ben je met een paar muisklikken volledig op de hoogte van alle transacties in je werkgebied.

Vertel mij meer over Exchange

Eenvoud, design en innovatie

De kunst van het weglaten

We hebben een grote passie voor het zo makkelijk mogelijk maken van onze software. Daarom dat we eenvoud, design en innovatie hoog in het vaandel hebben staan. We hebben er zelfs een hele muur aan gewijd op Wazzup HQ waar Wazzianen hun ideeën hierover kwijt kunnen.

Hoe we denken over software design