KOLIBRI

Je makelaarskantoor automatiseren

Je makelaarskantoor automatiseren

Opdrachten

Pure tijdwinst en optimaal gemak.

Je makelaarskantoor automatiseren door digitaal een pand op te  nemen en het binnen 10 minuten online te hebben staan. Publiceren naar NVM Tiara, VBO Atrium en VastgoedPRO VIP. Altijd een zonneklaar overzicht van al je werkzaamheden voor een opdracht. Er altijd, overal en op iedere apparaat aan kunnen werken. Particulier, Bedrijfsmatig en Agrarisch aanbod. Aankoop en taxaties. Het kan allemaal met Kolibri.

Demo bekijkenMeer over opdrachten

Organiseren

Met minder mensen meer doen.

Afspraken en taken worden opgeslagen bij je opdrachten en relaties. Je weet altijd in één oogopslag wat er is gedaan voor een object of relatie. Volledig automatische dossiervorming door de ingebouwde agenda en taken functionaliteit van Kolibri. E-mail integratie met Microsoft Exchange, Gmail, Hotmail, iCloud mail, Outlook, Yahoo mail en iMap. Je makelaarskantoor automatiseren op het allerhoogste niveau.

Kolibri bekijkenMeer over organiseren
Je makelaarskantoor automatiseren

Relatiebeheer

In één tijdlijn alles zien wat je voor iemand hebt gedaan.

Mails, telefoongesprekken, documenten en notities van gesprekken. Iedereen in jouw kantoor heeft inzicht in vitale klantgegevens.
Opgeslagen in Kolibri dus altijd en overal beschikbaar. Trouwe relaties, optimaal onderhouden in Kolibri,
zijn het fundament onder je succes. Nu en in de toekomst.

Plan een demoRelatiebeheer

Zoekt en gij zult vinden

Maar dan wel met jouw hulp.

Kolibri doet alles voor je en jij hoeft je nergens druk om te maken. Zo worden al je zoekers automatisch op de hoogte gehouden van relevant aanbod met Kolibri Matchmail.

Plan een demoMeer over zoekers

Marketing

Marketing is een wedstrijd om de aandacht van mensen.

Van het plaatsen naar sociale media tot het bestellen van plattegronden. Het was nog nooit zo eenvoudig om je aanbod te publiceren. Naar portalen, je eigen site, drukkers en andere applicaties. Automatisch of handmatig, hoe jij het wilt. Kolibri is je persoonlijke sales en marketing assistente en regelt het allemaal voor je.

Vrijblijvende demo bekijkenOver marketing

Financieel

Het beste rendement per transactie.

In één oogopslag al je financiële zaken op een rijtje. Je kunt facturen voor zowel particulieren als bedrijven heel eenvoudig maken in Kolibri. Bekijk je werkelijke en begrote omzet en blijf altijd up-to-date. Op Kolibri kun je (letterlijk en figuurlijk) rekenen.

Demo bekijkenMeer weten over financieel
Je makelaarskantoor automatiseren

Je website

Jouw eigen merk promoten, niet dat van Funda.

Je aan Kolibri gekoppelde Housenet website wordt goed gevonden in Google. De zoekmachine prestaties zijn uitstekend en je beheert het allemaal zelf,
zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. Het betekent dat je gevonden wordt met een ranking waar grote bedrijven jaloers op kunnen zijn.

Meer over onze makelaars websites

Van de hoed en de rand

Een overzicht van alle functies van Kolibri

We hebben je hierboven vanuit verschillende functiegroepen verteld wat Kolibri kan: opdrachten beheren, je kantoor organiseren, aan relatiebeheer doen, zoekers bedienen, marketing bedrijven, je financiën op orde houden en je eigen website optimaliseren. Wil je alle details weten? Dan klik je op de knop hieronder.

Alle functionaliteiten van Kolibri