AGENDA

Met Kolibri heb je een uitgebreide agenda ter beschikking. Die zorgt ervoor dat afspraken worden gekoppeld aan relaties en aan opdrachten. Multi-user, verschillende weergaven, terugkerende afspraken, noem het maar op. De Kolibri agenda zorgt er zelfs voor dat automatisch bevestigingen worden.

Zien hoe dit werkt
Werk organiseren in je Kolibri Agenda

E-MAIL

Jij wilt als makelaar dat iedereen op jouw kantoor alle communicatie met relaties op één plaats kunnen zien. Daarom kan je in Kolibri mail versturen, lezen, je kan reageren en je mail wordt in Kolibri opgeslagen. E-mails kan je koppelen aan een relatie, aan een opdracht of aan allebei. E-mailintegratie met vrijwel alle grote e-mail providers is standaard (Exchange, Gmail, Hotmail, iCloud mail, Outlook, Yahoo mail en iMap).

Plan een demo

TAKEN BEHEREN

Alle werkzaamheden eenvoudig verdeeld en gedeeld. Kolibri maakt taakbeheer kinderspel. Je was nog nooit zo snel in staat om alle taken binnen je kantoor te organiseren. Natuurlijk slaan we ook alle taken op bij het pand en de relatie. Organiseren en delegeren. Met Kolibri wordt het mogelijk.

Plan een demo
Taakbeheer in kolibri