Makelaarsaanbod beheren in Kolibri

en publiceren naar Funda, Pararius of een van de ruim 50 mediapartners die zijn gekoppeld aan Kolibri.

✔ Gratis 14 dagen proberen   ✔ Snel en makkelijk beginnen   ✔ Vrijblijvend

Als makelaar kun je niet zonder aanbod. Kolibri ook niet. De kern van de kantoorautomatisering voor makelaars zijn huizen, appartementen, bedrijfspanden, winkels, kantoren, boerderijen, nieuwbouwprojecten of welke andere vorm van vastgoed dan ook.

Aan tafel van je opdrachtgever objecten invoeren
Of je een object nu gaat verkopen, aankopen, verhuren, aanhuren of taxeren; het is het onderwerp van de transactie. In Kolibri hebben we het aanmelden of invoeren van een woning ongelofelijk snel en eenvoudig gemaakt. Zelfs aan tafel bij jouw nieuwe opdrachtgever kun je een nieuwe opdracht al invoeren in Kolibri.

Publiceren naar Funda, Pararius of ruim 50 andere mediapartners
Doormiddel van een intuïtief vormgegeven stapsgewijze invoer registreer je alles dat je weet en moet weten over een woning zodat je deze met één muisklik aanmeld op media als Funda, Pararius of een van de andere ruim 50 mediapartners die zijn gekoppeld met Kolibri.

Zie alle mogelijkheden van Kolibri
Objecten beheren in Kolibri
Dossiervorming in Kolibri

Automatische dossiervorming
Ook zijn de relevante relaties direct gekoppeld met het betreffende pand. Verkopers, kopers, verhuurders, huurders, beheerders, notarissen, zoekers en geïnteresseerden zijn voorbeelden maar jij bepaald wie er aan het object zijn gekoppeld en hoe.

Daarmee bouw je ongemerkt heldere dossiers op. Zo worden afspraken, bezichtigingen, e-mails, facturen, koop- en huurovereenkomsten en andere acties en documenten automatisch gekoppeld aan alle betrokkenen.

Jouw aanbod is de kern van jouw bedrijf, en dus ook van Kolibri.

Zie alle mogelijkheden van Kolibri

Al meer dan 10 jaar trots leverancier van de grootste en kleinste makelaars

En nog heel veel anderen

Bespaar tijd met Kolibri

Probeer Kolibri nu 14 dagen gratis. Kies daarna of je Kolibri wil blijven gebruiken. Overstappen van Realworks, Pararius, Goes & Roos of een andere leverancier? We helpen je er graag bij.

✔ Gratis 14 dagen proberen   ✔ Snel en makkelijk beginnen   ✔ Vrijblijvend