Uitstekende vindbaarheid

Een site die qua vindbaarheid goed presteert.

Je Housenet 3 website wordt goed gevonden in Google. De zoekmachine prestaties zijn uitstekend en je beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. Het betekent dat je gevonden wordt met een ranking waar grote bedrijven jaloers op kunnen zijn.

Meer informatie

Oogstrelende designs

Voor desktop, tablet en mobiel.

Housenet 3 biedt een hele serie van baanbrekende en onderscheidende website designs. Zowel de onderliggende software als de websites zelf zijn in de afgelopen jaren compleet opnieuw ontworpen en voorzien van de allernieuwste technologieën. Met als resultaat websites die niet alleen de ultieme functionaliteiten in zich hebben, maar die er ook adembenemend mooi uitzien.

Meer informatieBekijk de website designs

Vel je eigen oordeel.

Wil je een keer een vrijblijvende demo bekijken?

Ik wil persoonlijk advies

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief

5 manieren om aanbod te laten zien. Iedere minuut te veranderen.

Bedenk de allermooiste manier om je aanbod te laten zien, en doe die keer vijf. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 5 variaties, de een nog mooier dan de ander. Die je op ieder moment zelf kunt veranderen. Consumenten staan versteld van je creativiteit. Met Housenet 3 heb je eigenlijk 5 websites ineen.

Meer informatie

Ontzettend veel mogelijkheden

Het meest geavanceerde website systeem voor makelaars.

Gebruiksvriendelijk en met ontzettend veel functies. Krachtig en compleet. Housenet 3 maakt van jouw website een bijzonder en onderscheidend instrument. Met iedere functie die je kunt bedenken, in iedere gewenste taal. Je kunt echt alles zelf aanpassen zonder dat je ook meer een letter kunt programmeren. Zo makkelijk was werken met je eigen website nog nooit (Bekijk onze combipakketten van websites met software).

Bekijk alle functies van Housenet 3

Nieuwbouw projecten in Housenet

Je Housenet website was nog nooit zo compleet

Super trots zijn we op de allernieuwste functie die is toegevoegd aan Housenet & Kolibri. Bloed, zweet en tranen heeft het ons gekost, maar het is nog mooier geworden dan we hadden gehoopt. Beheer alle informatie over het project zelf en voeg types toe aan je project. Hierdoor maak je de zoekfunctie nog completer. Lees hier meer over nieuwbouw projecten…

Meer informatie

Webdesign als kunst

Met passie ontworpen

Het ontwerpen van een website vraagt creativiteit, vakmanschap en simpelweg lang en hard werken. Waarna we trots kunnen zijn op het resultaat. “Design is easy. All you do is stare at the screen until drops of blood form on your forehead”

Over webdesign bij Housenet