Waarop wil jij later terugkijken?

Onze mensen staan aan de basis van de lach en de traan die hoort bij verhuizen. We ontwerpen en leveren software waarmee we mensen over de hele wereld een fantastische ervaring geven als zij veranderen van woning of werkplek.

Maak het veel beter

We willen fantastische software maken. We zijn niet tevreden met incrementele verbeteringen. We willen grote stappen maken. Knopje voor knopje. Pixel voor pixel. In de volle overtuiging dat we daarbij fouten zullen maken.

Toon passie

Zonder passie geen echte kwaliteit. Zonder passie geen echte vooruitgang. Onze passie stelt ons in staat harder te werken. Onze passie stelt ons in staat om betere en meer innovatieve software te maken. Zonder passie geen toekomst.

Wees echt

We geloven in authenticiteit en eigenheid. Bij onze engineers, sales mensen, marketing team, support team, bij iedereen. Door authentiek te zijn leren we beter en delen we beter. En daardoor kunnen we sneller software maken waarmee we de wereld willen veroveren.

Verover de wereld

We denken dat het noodzakelijk is om de wereld te veroveren om op langere termijn bestaansrecht te hebben en te houden. Gelukkig vinden we de wereld veroveren fantastisch om te doen.

Wat wil je doen?

Wij zijn opzoek naar:

Junior Webbuilder

Bekijken

Sales repr.

Bekijken