Waarop wil jij terugkijken?

Ons team staat aan de basis van de lach en de traan die hoort bij verhuizen. We maken software en websites waarmee we mensen een fantastische ervaring willen geven als zij veranderen van woning of werkplek.

Beter

We willen fantastische software maken. We zijn niet tevreden met incrementele verbeteringen. We willen grote stappen zetten. Knopje voor knopje. Pixel voor pixel. In de overtuiging dat we fouten zullen maken maar van fouten leer je het meest.

Passie

Zonder passie geen kwaliteit. Zonder passie geen vooruitgang. Onze passie stelt ons in staat harder te werken. Onze passie stelt ons in staat om betere en meer innovatieve software te maken. Zonder passie geen toekomst.

Echt

Authenticiteit en eigenheid. Bij onze engineers, sales mensen, marketing team, support team, bij iedereen. Door authentiek te zijn leren we beter en delen we beter. En daardoor kunnen we sneller software maken waarmee we de wereld willen veroveren.

Verover

We denken dat het noodzakelijk is om de wereld te veroveren om op langere termijn bestaansrecht te hebben en te houden. Gelukkig vinden we de wereld veroveren fantastisch om te doen :-).

Waarvoor sta jij ’s ochtends op?

Frontend en backend developers, sales talent, support talent en meer..

https://www.wazzupsoftware.com/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_hammer.svg
Let's meet