Werken bij Wazzup

Waarop wil jij terugkijken?

Ons team staat aan de basis van de lach en de traan die hoort bij verhuizen. We maken software en websites waarmee we mensen een fantastische ervaring willen geven als zij veranderen van woning of werkplek.

Beter

We willen fantastische software maken. We zijn niet tevreden met incrementele verbeteringen. We willen grote stappen zetten. Knopje voor knopje. Pixel voor pixel. In de overtuiging dat we fouten zullen maken maar van fouten leer je het meest.

Passie

Zonder passie geen kwaliteit. Zonder passie geen vooruitgang. Onze passie stelt ons in staat harder te werken. Onze passie stelt ons in staat om betere en meer innovatieve software te maken. Zonder passie geen toekomst.

Echt

Authenticiteit en eigenheid. Bij onze engineers, sales mensen, marketing team, support team, bij iedereen. Door authentiek te zijn leren we beter en delen we beter. En daardoor kunnen we sneller software maken waarmee we de wereld willen veroveren.

Verover

We denken dat het noodzakelijk is om de wereld te veroveren om op langere termijn bestaansrecht te hebben en te houden. Gelukkig vinden we de wereld veroveren fantastisch om te doen :-).

We zijn enorm trots op ons team

Het is één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; verhuizen. Een huis kopen of huren. Een kantoor kopen of huren. Of juist je huis verkopen of verhuren. Soms is de aanleiding leuk, bij het kopen van je eerste huis, of als je groter wilt wonen door gezinsuitbreiding. Soms is de aanleiding niet leuk, bij een scheiding of als er iemand overlijdt. Altijd is het een ingrijpend proces. Bij dat proces helpen wij. Door het werk van makelaars makkelijker te maken met onze fantastische software. Zodat makelaars meer tijd over hebben voor mensen. Om makelaars en hun klanten te helpen bij dat enorm belangrijke moment. Daar geloven we in en dat vinden we belangrijk.

Icoon - Ster
Ze proberen iets altijd veel beter te maken dan het is.
Icoon - Ster
Ze willen de wereld veroveren.
Icoon - Ster
Ze hebben een passie voor eenvoud en superieure gebruikerservaring.
Icoon - Ster
Ze hoeven niet te worden gemanaged.
Icoon - Ster
Hun motivatie komt vanuit henzelf, niet van buiten.
Icoon - Ster
Ze WOW-en het team regelmatig met hun inzichten en resultaten.

Waar krijgen we het warm van

Icoon - Ster
Ontzettend slimme en gemotiveerde mensen.
Icoon - Ster
Werkervaring zegt ons niet zo veel, je hebt het of je hebt het niet.
Icoon - Ster
Het maakt niet uit of je al binding hebt met de makelaardij. Dat leren we je. Maar zonder passie kom je bij ons nergens.
Icoon - Ster
Dat jij alles altijd veel beter wilt maken, dat je echt bent en dat je met ons de wereld wil veroveren.

Mensen die werken een avontuur vinden. Die snappen dat we een groeiend bedrijf met enorme ambities zijn en willen helpen om die ambities werkelijkheid te maken. Die willen worden uitgedaagd, iedere dag opnieuw. Die willen dat hun werk ertoe doet. Dat is echt niet altijd makkelijk. We werken keihard en de lat ligt hoog. We zijn altijd bezig om onszelf en onze producten te verbeteren. We hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en daar bovenop proberen we een waardevolle en aantrekkelijke invulling aan je werkende leven te geven.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures maar denk jij dat wij toch echt op zoek zijn naar jou? Stuur ons dan een open sollicitatie en vertel ons waarom het zo stom is dat wij jou nog niet hebben aangenomen hebben.

Nou, waar wacht je nog op?

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven. Maak er wat van.