Accountmanager sales

Ster
Wazzup (Arnhem) zoekt:

Accountmanager Sales

(m/v, fulltime)

Solliciteer Direct
Lamp

Wie wij zijn?

Wil jij écht bijdragen aan innovatie binnen de Nederlandse makelaardij en kleine én grote ondernemingen helpen hun organisatie te digitaliseren en perfect vindbaar te maken?

Wazzup Software is de uitdager op de markt van CRM software (met Kolibri) en websites (met Housenet) voor de makelaardij.
Met een ongekend gebruiksvriendelijk, flexibel en innovatief platform ga jij samen met een hecht team de markt veroveren maar belangrijker; makelaars echt helpen innoveren.

Lees meer over hoe Wazzup Software dat doet en waar we in geloven op de pagina “DNA” en lees meer over jouw toekomstige team op de pagina “Werken bij Wazzup“.

Wie ben jij?

Een commercieel talent met;

– HBO opleidingsniveau;
– commerciële/sales ervaring binnen een software of online marketing omgeving;
– creativiteit;
– een passie voor innovatie en een superieure gebruikservaring;
– uitstekende sociale vaardigheden en de capaciteit om op hoog niveau te adviseren en sales gesprekken te voeren;
– intrinsieke motivatie en de drive om targets niet te halen maar te verpletteren!
– (een bestaand netwerk geeft bonuspunten!)

Wat ga jij doen?

Samen met de sales manager ben jij het eerste contact van de makelaar met Wazzup Software. Op basis van zowel warme als koude acquisitie overtuig jij nieuwe klanten van de toegevoegde waarde en unieke propositie van zowel het Kolibri CRM systeem als de Housenet makelaarswebsites.

Daarvoor inventariseer je behoeftes, geef je (online) demo’s, adviseer je klanten eerlijk en verstuur je offertes op maat die je niet loslaat tot ze zijn getekend.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen accounts en targets en daar ga je voor. Wij helpen je daar natuurlijk bij.

Wat ga je krijgen?

  • Geld – (en natuurlijk de bekende goede secundaire arbeidsvoorwaarden, laptop en telefoon);
  • een prachtig kantoor midden in het centrum van Arnhem;
  • elke twee weken een kapper op kantoor;
  • de kans om deel uit te maken van de scale up van een uniek en innovatief Proptech bedrijf;
  • elke dag samen lunchen, op woensdag zelfs gratis
  • Oog voor en ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • een continu innoverende omgeving, ook intern. De meest moderne middelen staan dus tot je beschikking;
  • een klein en waanzinnig gemotiveerd team dat bewezen in staat is tot buiten proportie grote prestaties!
AppXchange

Hoe ziet je werkdag er uit?

’s Ochtends eerst koffie en de mails van gisteren bijwerken, daartussen zie je ook de wekelijkse Release Notes van development. Belangrijk want hiermee ben je weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen waarmee je jouw klanten blij kan maken.

Ook heb je een melding van een getekende offerte, dus je trekt aan de bel en zet je collega’s bij Customer Succes aan het werk om jouw klant snel te voorzien van een waanzinnige nieuwe website waarmee ze hun nieuwe kantoor op de kaart zetten!

Om 10:00, tijdens de huddle, juich je samen met je collega’s over jouw nieuwe deal en neem je door hoe jouw week er verder voor staat. Daarna snel door want je hebt een online demo gepland waarin je een makelaar gaat uitleggen hoe hij zijn klanten veel efficiënter en beter kan helpen met Kolibri.

Wanneer je de offerte hebt verstuurd ben je mooi op tijd om even rustig met je collega’s te lunchen en ouwehoeren. Na de lunch heb je nog een demo, bel je nog een paar offertes na, spreek je een nieuwe makelaar met een gaaf plan (waar jij bij kan helpen) en bel je de prospects van vandaag na. En dan is het alweer half vijf en krijg je een biertje of wijntje aangereikt van je collega want het is vrijdag! Onder het genot van een drankje worden gezamenlijk de successen van afgelopen week gepresenteerd en gevierd voor je het weekend in gaat.

Nog niet genoeg gescoord deze week? Daag dan nog even een van je collega’s uit voor een potje tafelvoetbal…

Klinkt dit als op jouw lijf geschreven? Stuur ons dan je CV en jouw motivatie

Heb je verdere vragen? Bel of mail Sam Thieme!

We kiezen er bewust voor zelf onze nieuwe collega te zoeken, acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.