Web developer

Ster
Wazzup (Arnhem) zoekt:

C# backend developer

(medior/senior)

Solliciteer Direct
Lamp

Wie wij zijn?

Wazzup ontwikkelt software voor de makelaardij; CRM en CMS. Met een enthousiast team maken, verkopen, leveren en ondersteunen we producten waar makelaars blij van worden. Met de modernste talen en technieken. Werken bij Wazzup betekent namelijk innoveren, initiatief tonen en bijdragen aan de groei van het bedrijf. Zo zorgen we met behulp van CI/CD ervoor dat we korte release cycles hebben en klanten snel en eenvoudig kunnen voorzien van de nieuwste updates. Onze ambitie? De grootste én beste worden van Nederland! En één van de twee zijn we al!

Wie ben jij?

– Je hebt HBO/WO werkniveau;
– Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met C#, ASP.NET en MSSQL;
– Je hebt een gezonde dosis doorzettings- en analytisch vermogen;
– Je toont initiatief en je spreekt de Nederlandse taal.

Heb je ervaring met RabbitMQ, Elastic Search, ReactJS, Swagger en/of Hangfire? Dan is dat zeker een pré! En anders krijg je die vanzelf.

Wat ga jij doen?

Je komt te werken in het developmentteam dat verantwoordelijk is voor de backend van ons platform. Primair werk je aan de publiekelijke API’s waar het frontend team ons eigen CRM pakket Kolibri op bouwt. Je ontwikkelt nieuwe functionaliteit, verbetert de performance, plet een laatste bug en helpt externe ontwikkelaars mee te koppelen aan onze API’s.

Wat ga je krijgen?

  • Werken met de nieuwste technieken, waaronder microservice architectuur, Elastic Search en service bussen;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Mooie werkplek in het centrum van Arnhem (2 minuten lopen naar Centraal Station);
  • Flexibele werktijden;
  • Gezellig en gemotiveerd team met leuke activiteiten;
  • Een net salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
AppXchange

Hoe ziet je werkdag er uit?

Je begint je werkdag bij de koffieautomaat en pakt vervolgens de eerste taak van het sprint board. Om 10.15 uur sta je met het development team in de stand-up meeting en spreek je de voortgang van de sprint door. Je zet je naam na de meeting op de lijst voor de kapster die vandaag op de zaak is om jou en je collega’s van een fris kapsel te voorzien. Je pakt nog een aantal sprinttaken op voordat je met je collega’s naar de bedrijfskantine gaat voor de gezamenlijke lunch of je loopt een rondje door de binnenstad.

Na de lunch start je een brainstorm sessie bij een whiteboard, lost het laatste probleem om en sleept de taak naar ‘done’. Dan rond je de dag af met het oplossen van een paar tickets van klanten.

Is het vrijdag? Dan krijg je om half vijf van een collega een biertje aangereikt en sluit je je aan bij de voortgangsupdate van het bedrijf. Wil je nog scoren voordat het weekend begint, dan maak je je collega’s in aan de voetbaltafel. Klinkt goed, niet?

Dus help jij mee om de ambitie van Wazzup waar te maken, reageer dan snel!